Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 2022: Αυτόν βλέπουν οι στοιχηματικές για μεγάλο νικητή του παιχνιδιού - Gkourou.com Survivor 2022: Αυτόν βλέπουν οι στοιχηματικές για μεγάλο νικητή του παιχνιδιού

Survivor 2022: Αυτόν βλέπουν οι στοιχηματικές για μεγάλο νικητή του παιχνιδιού


Διαφήμιση - Advertisement

 


Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ειδικά αν ο Ατζούν αποφασίσει να κάνει τα… περσινά και να το τραβήξει όσο πάει και δεν πάει, ήδη τα φαβορί δείχνουν να έχουν ξεχωρίσει.

Μάλιστα, ένας από τους συμμετέχοντες έχει κερδίσει σχεδόν τον καθολικό σεβασμό ακόμη και από την πλειονότητα των αντιπάλων του, με τις επιδόσεις του στους στίβους «μάχης».

Ο λόγος για τον πρωταθλητή πάλης Γιωρίκα Πηλίδη ο οποίος πέρα από την αποτελεσματικότητά του στα αγωνίσματα, έχει το προφίλ του «καλού παιδιού» που σίγουρα θα στηριχτεί από την πλειοψηφία των τηλεθεατών.

Επομένως, δεν μοιάζει καθόλου παράξενο το να δίνεται πρώτο φαβορί για να φτάσει στον τίτλο, σε απόδοση 3,00.

Δεύτερος στη σχετική λίστα έρχεται ο Γιώργος Κατσαούνης, ο παίκτης των μπλε που έχει ως τώρα την μεγαλύτερη κόντρα με τον Πηλίδη στον Άγιο Δομήνικο, που προσφέρεται στο 6,00, ενώ ιδιαίτερη αναφορά χρειάζεται και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία επίσης «παίζει» στο 6,00 και έχει δείξει με την αγωνιστικότητα και την συμπεριφορά της ότι μπορεί να φτάσει πολύ μακριά.

Πηγή: outsidersbet


Διαφήμιση - Advertisement