Διαφήμιση - Advertisement
Ανοίγει η Αττική Οδός – Μέχρι πότε δεν θα πληρώνουμε - Gkourou.com Ανοίγει η Αττική Οδός – Μέχρι πότε δεν θα πληρώνουμε

Ανοίγει η Αττική Οδός – Μέχρι πότε δεν θα πληρώνουμε


Διαφήμιση - Advertisement

 

 


 

Έπειτα από σχεδόν 60 ώρες, το πρωί της Πέμπτης στις 8:00 ανοίγει ολοκληρωτικά η Αττική Οδός. Στην ανακοίνωση της εταιρείας υπάρχει ενημέρωση και για τους οδηγούς σχετικά με το πώς θα πάρουν πίσω τα αυτοκίνητα που εγκατέλειψαν στο χιόνι κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού

Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι από αύριο Πέμπτη 27/01 στις 8:00 το πρωί θα τεθούν σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου. Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς.

Επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων. Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα. Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00.


Διαφήμιση - Advertisement