Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Έρχεται άγρια δολοφονία – Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα - Gkourou.com Σασμός: Έρχεται άγρια δολοφονία – Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα

Σασμός: Έρχεται άγρια δολοφονία – Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα


Διαφήμιση - Advertisement

 

 


Στα Σασμος spoiler που σας αποκαλύψαμε αναφέραμε την ενέδρα θανάτου που στήνουν στην Αργυρώ ο Άγης με τον Διονύση. Ακόμη, είδαμε τις εκτιμήσεις για το πως η Αργυρώ με τον Αστέρη θα καταλήξουν μαζί παρά τις δυσκολίες.

Την ώρα που το κεντρικό ζευγάρι της σειράς επιδιώκει με την αγάπη του να επέλθει ο Σασμος της βεντέτας των δύο οικογενειών τους, ο «Αστέρης», Ορφέας Αυγουστίδης αποκάλυψε πως θα έρθει το τέλος στη βεντέτα.

Αυτή τη φορά τα νέα για τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς μας τα φέρνει ο ίδιος ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός» πάνω στο οποίο βασίζεται η σειρά, Σπύρος Πετρουλάκης.

Ο κ. Πετρουλάκης σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Τηλεθεατής» αποκάλυψε ένα απροσδόκητο φονικό το οποίο θα ανατρέψει για πάντα τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Όπως ο ίδιος τόνισε, η σειρά έχει κάποιες αλλαγές σε σύγκριση με το βιβλίο, ωστόσο θεωρεί το μεγαλύτερο spoiler που υπάρχει αυτή τη στιγμή για τη σειρά, το ίδιο το βιβλίο.

Μάλιστα, το φονικό το οποίο έρχεται σύντομα σύμφωνα με τον ίδιο, θα ταράξει τα νερά, θα ανατρέψει κατά πολύ τα γεγονότα και η εξέλιξη των ηρώων θα πάρει εντελώς διαφορετική τροπή. Ακόμη αποκάλυψε ότι σύντομα θα παρουσιαστούν νέοι ήρωες.


Διαφήμιση - Advertisement