Διαφήμιση - Advertisement
Νίκος Μουτσινάς: Από το πάρε MB στο πρόστιμο επειδή δεν τρυπήθηκες δυο… μαρκούτσια δρόμος - Gkourou.com Νίκος Μουτσινάς: Από το πάρε MB στο πρόστιμο επειδή δεν τρυπήθηκες δυο… μαρκούτσια δρόμος

Νίκος Μουτσινάς: Από το πάρε MB στο πρόστιμο επειδή δεν τρυπήθηκες δυο… μαρκούτσια δρόμος


Διαφήμιση - Advertisement

 


Αρχή του νέου μήνα και ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό σε ένα ακόμα «Καλό μεσημεράκι» το μεσημέρι της Τετάρτης (01/12) με ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση. Ο παρουσιαστής, έφτασε στην ενότητα «Stand Up» και ασχολήθηκε με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης όπου καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού για τους πολίτες άνω των 60 ετών.

«Να πεθάνουμε να ησυχάσουμε μπας και γίνει κάτι» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε με το γνωστό του ύφος: «Το εμβόλιο για τους άνω των 60 γίνεται υποχρεωτικό. Δεν έχω καλύτερο! Μην ακούτε μόνο τους τίτλους. Αλλιώς είσαι ελεύθερος. Δεν σε υποχρεώνω να το κάνεις σου λέει, αλλά θα δίνεις 100 ευρώ το μήνα, από τα 400 της σύνταξης. Σου αφήνει 300 ευρώ. Υπάρχουν επιλογές. Δίνουν κίνητρα. Από το πάρε MB στο πρόστιμο επειδή δεν τρυπήθηκες δυο… μαρκούτσια δρόμος».

Φυσικά, ο Νίκος Μουτσινάς εστίασε και στο «ευχάριστο» του συγκεκριμένου θέματος λέγοντας πως: « Έχω και το ευχάριστο, από 6 μέχρι 12 Δεκέμβρη θα μας το χώνουν τσάμπα το μαρκούτσι για να βρουν τους ασυμπτωματικούς. Οι οποίοι φαντάζομαι ότι θα πληρώσουν και αυτοί κάποιο πρόστιμο. Αν και εδώ που τα λέμε, τι είναι και 100 ευρώ; Στην Αυστρία τους φυλακίζουν τους ανεμβολίαστους. Αίσχος. Κάτι τέτοιο εδώ θα γίνει. Δεν πιστεύω. Το θέμα είναι ότι καταφέραμε να φτάσουμε στα Χριστούγεννα».


Διαφήμιση - Advertisement