Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Το spoiler της “Άσπας” για τα επόμενα επεισόδια - Gkourou.com Σασμός: Το spoiler της “Άσπας” για τα επόμενα επεισόδια

Σασμός: Το spoiler της “Άσπας” για τα επόμενα επεισόδια


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Η Βέρα Μακρομαρίδου ενσαρκώνει την “Άσπα” στη σειρά “Σασμός“, που είναι ήταν η ερωμένη του Στεφανή.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv, κάνοντας ένα μικρό spoiler για τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Φυσικά αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον γάμο της με τον Κωστή και αν τελικά θα μάθει ο σύζυγός της για την απιστία με τον Στεφανή.

Αρκετά πρόσωπα πλέον στη σειρά γνωρίζουν για την ερωτική σχέση μεταξύ Άσπας και Στεφανή, όπως και η αστυνομία.

“Ο μεγαλύτερος φόβος της Άσπας είναι να μη μάθει ο Κώστας ότι τον απατούσε με τον Στεφανή και γίνει βούκινο στο χωριό! Να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της. Φοβάται την αντίδραση του Κώστα, της Βασιλικής, της κοινωνίας…” περιγράφει η ηθοποιός.

Θα αποκαλυφθεί ποτέ αυτό το μυστικό;

Ναι, δυστυχώς. Και ο Κώστας θα χειροδικήσει. Η Άσπα δεν περίμενε ποτέ από τον άντρα της να απλώσει χέρι πάνω της, να της ρίξει ξύλο. Και να της το έλεγαν,δεν θα το πίστευε ότι αυτός που αγάπησε θα γινόταν βίαιος απέναντί της. Πίστευε ότι θα τη χώριζε, μέχρι εκεί. Όχι το άλλο ξέσπασμα.

Η Άσπα ξέρει ότι ο Κώστας είναι καλός άνθρωπος και ότι, όταν του εξηγήσει, θα καταλάβει ότι έχει μετανιώσει για το λάθος της ενώ είναι έτοιμη να δεχτεί όποια απόφασή του, που μπορεί αν είναι και το διαζύγιο. Αλλά δεν περιμένει την βία.

Κάποιος, όμως, σφυρίζει στον Κώστα την απιστία, του βάζει φωτιά και τον κάνει έξαλλο! Δεν είναι χαρακτηριστικό του η βία. Η Άσπα θεωρεί την συμπεριφορά του αυτή μεμονωμένη. Ωστόσο, μετά τον ξυλοδαρμό, θα σκεφτεί πολύ σοβαρά αν θα πρέπει να μείνει κοντά του, αν θέλει αυτόν τον γάμο καθώς ο Κώστας έβαλε το τι θα πει η κοινωνία πάνω από την ίδια και την αγάπη τους.

 Δείτε όλες τις πρόσφατες ειδήσεις ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement

Διαφήμιση - Advertisement