Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Άγριος ξυλοδαρμός της Άσπας – Σκληρό ξέσπασμα απο Μαθιό σε Αστέρη - Gkourou.com Σασμός: Άγριος ξυλοδαρμός της Άσπας – Σκληρό ξέσπασμα απο Μαθιό σε Αστέρη

Σασμός: Άγριος ξυλοδαρμός της Άσπας – Σκληρό ξέσπασμα απο Μαθιό σε Αστέρη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το νέο όμως μεγάλο «Σασμός spoiler» έρχεται για να ταράξει τα νερά καθώς θα αποκαλύψει τον άγριο ξυλοδαρμό της Άσπας από τον Κώστα που ανακαλύπτει την σχέση που είχε με τον Στεφανή.

Την ίδια στιγμή ο Μαθιός θα ξεσπάσει εναντίον του Αστέρη μόλις θα μάθει για την κρυφή σχέση του με την Αργυρώ.

Έτσι, ο Μαθιός παίρνει την απόφαση να φύγει από το σπίτι, με την Καλλιόπη να προσπαθεί να αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ακόμη θα κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση στον Άγγελο την οποία είναι αδύνατον να αρνηθεί.

Έπειτα από όλα αυτά, ο Μαθιός στρέφεται εναντίον του Πέτρου τον οποίο και καλεί να μαζέψει την αδερφή του, με τον τελευταίο να καυγαδίζει και πάλι με την Αργυρώ.

Η Αργυρώ νιώθει μπερδεμένη και καλείται πλέον μετά την επιστροφή της στο νησί να πάρει κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της και την σχέση της με τον Αστέρη.

Τέλος, η Σεμίνα και ο Διονύσης βρίσκονται για τα καλά πλέον σε ανοιχτή κόντρα που δεν λέει να κοπάσει και αναμένεται να φέρει εξελίξεις που θα αλλάξουν τις ισορροπίες. 

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» (23/11, 21:00)

Το πτώμα της γυναίκας που ανασύρθηκε έχει προκαλέσει αναστάτωση στο χωριό. Αντώνης, Ντίνα και Μύρωνας μάταια προσπαθούν να βρουν στοιχεία για τον ένοχο.

Ο Νικηφόρος ρωτάει τον Μαθιό ποια είναι η γυναίκα με την οποία έχει σχέση, ενώ η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο την Στέλλα με σκοπό να βοηθήσει τη σχέση της με τον Αστέρη.

Ο Διονύσης συνεχίζει να εξευτελίζει τη Σεμίνα, αλλά εκείνη κάνει μια ανακάλυψη που ίσως είναι η σωτηρία της.

Ο Διακομανόλης πάει στο αστυνομικό τμήμα αποφασισμένος να καταθέσει μια σημαντική μαρτυρία.


Διαφήμιση - Advertisement

Διαφήμιση - Advertisement