Διαφήμιση - Advertisement
Γνωστός ηθοποιός από τις 'Αγριες Μέλισσες είναι ο σύζυγος της Βασιλικής από τον Σασμό! - Gkourou.com Γνωστός ηθοποιός από τις 'Αγριες Μέλισσες είναι ο σύζυγος της Βασιλικής από τον Σασμό!

Γνωστός ηθοποιός από τις 'Αγριες Μέλισσες είναι ο σύζυγος της Βασιλικής από τον Σασμό!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο σύζυγός της Γιάννης Νταλιάνης συνεργάζονται φέτος στο θέατρο.

Είναι εν δυνάμει φέτος ανταγωνιστές, αφού τα δύο σίριαλ που πρωταγωνιστούν, ο Σασμός στον Alpha για την Μαριλίτα Λαμπροπούλου που κάνει τον ρόλο της Βασιλικής, αλλά και ο σύζυγός της Γιάννης Νταλιάνης που υποδύεται τον δικηγόρο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1, δίνουν σκληρή μάχη φέτος στο prime time.

Η γνωριμία τους έγινε σε τηλεοπτική σειρά

Μπορεί η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στον Σασμό να είναι η γυναίκα που είναι ερωτευμένος ο Μαθιός, αλλά στην πραγματική της ζωή είναι η σύζυγος του Γιάννη Νταλιάνη με τον οποίο μάλιστα γνωρίστηκαν το 2015 στην αστυνομική σειρά «Ίχνη» του Mega που είχε χαρακτηριστεί τότε ως το ελληνικό CSI. Φυσικά η ηθοποιός τα προηγούμενα χρόνια είχε κάνει μια πολύ μεγάλη επιτυχία στο ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη ως το κορίτσι του Αλέξη Γεωργούλη στο «Εραστής δυτικών προαστίων». Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της:«Με τον Eραστή δυτικών προαστίων, ήταν σαν να μην είχα φύγει ποτέ από την τηλεόραση. Η απόφασή μου να κάνω οικογένεια, τα δύο μου κορίτσια, και το θέατρο με έκαναν να αφήσω την τηλεόραση. Αλλά η πανδημία τα άλλαξε όλα, μεγάλη η οικονομική κρίση, και ήρθε ο Σασμός με αυτό το δελεαστικό σενάριο και τους καλούς συντελεστές. Οπότε, είπα “να μια ωραία στιγμή”»

 

 Δείτε όλες τις πρόσφατες ειδήσεις ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement

Διαφήμιση - Advertisement