Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος παίζει ξύλο με τον Αστέρη – Ο Άγγελος αποκαλύπτει πως είναι υιοθετημένος - Gkourou.com Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος παίζει ξύλο με τον Αστέρη – Ο Άγγελος αποκαλύπτει πως είναι υιοθετημένος

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος παίζει ξύλο με τον Αστέρη – Ο Άγγελος αποκαλύπτει πως είναι υιοθετημένος


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Πέτρος πέφτει πάνω στον Αστέρη και την Αργυρώ μαζί και γίνεται έξαλλος. Η Μαρίνα κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει τη συμπλοκή, ωστόσο οι δύο άνδρες πιάνονται στα χέρια.

Ο Μαθιός βλέπει καυγά και πιέζει τον Αστέρη να μαρτυρήσει την αιτία του τσακωμού. Τα νέα δεν αργούν να κυκλοφορήσουν στο χωριό και ο παπα Μιχάλης ζητά από τον Αντώνη να παρέμβει προτού να είναι αργά. Ταυτόχρονα, ο σταυρός που εμφανίζεται στον τάφο με το όνομα της Ανθούλας κάνει την Καλλιόπη να πάρει τα μέτρα της και προειδοποιεί τον Άγγελο να μην σκαλίζει άλλο το παρελθόν.

Ο Άγγελος το ίδιο βράδυ εμφανίζεται στο σπίτι της και αποκαλύπτει στον Αστέρη και τον Μαθιό πως είναι υιοθετημένος και ότι το όνομα της πραγματικής του μητέρας είναι Ανθούλα Σταματάκη.

Τόσο ο Μαθιός όσο κι ο Αστέρης παγώνουν, με την Καλλιόπη να είναι αναγκασμένη πλέον να αποκαλύψει τα μυστικά που τη βαραίνουν τόσα χρόνια.

Σασμός – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Η Καλλιόπη λέει στον Μαθιό να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά εκείνος δε συμφωνεί χωρίς τους όρους του. Ο Νικηφόρος επιστρέφει στο χωριό και δημιουργεί αναστάτωση στη Βασιλική, που θέλει να κρύψει τη σχέση της με τον Μαθιό από το παιδί της με κάθε τρόπο.

Η Σεμίνα βλέπει τη δουλειά της να βρίσκεται σε κίνδυνο και ζητά βοήθεια από τον πιο ακατάλληλο άνθρωπο.

Ο Αντώνης επιχειρεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από τον παπα – Μιχάλη, για τον φόνο του Στεφανή.

Αργυρώ και Αστέρης παίρνουν αποφάσεις για το πώς θα αντιμετωπίσουν τη Στέλλα.

Ένα γεγονός κάνει την Αργυρώ να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, ενώ ο παπα-Μιχάλης θα ανακαλύψει κάτι, που, αν αποκαλυφθεί, θα ανατρέψει τις ζωές πολλών στο χωριό για πάντα…

Δείτε το τρέιλερ:

 Δείτε όλες τις πρόσφατες ειδήσεις ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement

Διαφήμιση - Advertisement