Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Η Στέλλα δικηγόρος του Αστέρη μετά το φόνο του Πετρή - Gkourou.com Σασμός: Η Στέλλα δικηγόρος του Αστέρη μετά το φόνο του Πετρή

Σασμός: Η Στέλλα δικηγόρος του Αστέρη μετά το φόνο του Πετρή


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σοκαριστικά γεγονότα πρόκειται να διαδραματιστούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμό με την Αργυρώ και τον Νικηφόρο να γίνονται τα θύματα μιας μεγάλης βεντέτας

Μια λάθος στιγμή και ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, κρύβονται πίσω από τις δύο νέες δολοφονίες. Ο πρώτος θα είναι ο Πέτρος που σε μια συμπλοκή με τον Αστέρη θα χάσει τη ζωή του, ενώ η Καλλιόπη θα σκοτώσει τη Βασιλική με το Μαθιό συντετριμμένο να ορκίζεται εκδίκηση. 'Ενα μεγάλο γιατί τους βασανίζει όλους. Ο Σασμός είναι πια ακατόρθωτος.

Οι τύχες δύο νέων ανθρώπων κρίθηκαν από το λάθος της στιγμής. Χωρίς να το θέλουν συνεχίζουν μια βεντέτα που δεν την επέλεξαν. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε δύο φορές τον Αστέρη να προσπαθεί να κατευνάσει τον Πετρή, για να δεχθεί τον έρωτά μου με την Αργυρώ η οποία έχει επιστρέψει στο πατρικό της.

Είναι αποφασισμένος όπως του λέει να τα πεί όλα στη μητέρα του και να μπεί ένα τέλος στη διαμάχη των οικογενειών τους. Την τρίτη φορά όμως που θα βρεθούν αντιμέτωποι έχει προκύψει η φήμη ότι ο Πετρής σκότωσε το Στεφανή και ο Αστέρης θα τον συναντήσει για να του ζητήσει το λόγο. Φυσικά από ένα λάθος εφιάλτη του Μανόλη θα προκύψει αυτό, τον οποίο θα ακούσει η δαιμόνια Θοδώρα. Από ένα λάθος θα έρθει και το μοιραίο.

Το όπλο που κρατά ο Πετρής και το στρέφει στον Αστέρη εκπυρσοκροτεί και εκείνος χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια της Σεμίνας. Ο Αστέρης τρέχει πανικόβλητος στο σπίτι και η Καλλιόπη καταρρέει. Ομολογεί και συλλαμβάνεται και μαντέψτε ποιά θα είναι η δικηγόρος του. Μα φυσικά η Στέλλα. Προκαλώντας μάλιστα και τη ζήλια του Άγγελου. (αυτό το ειδύλλιο θα το δούμε να εξελίσσεται αυτές τις ημέρες).

 Δείτε όλες τις πρόσφατες ειδήσεις ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement