Διαφήμιση - Advertisement
Το βίντεο της φρίκης με την 8χρονη στο Κερατσίνι: Την κλωτσούσαν για να δουν αν ζει - Gkourou.com Το βίντεο της φρίκης με την 8χρονη στο Κερατσίνι: Την κλωτσούσαν για να δουν αν ζει

Το βίντεο της φρίκης με την 8χρονη στο Κερατσίνι: Την κλωτσούσαν για να δουν αν ζει


Διαφήμιση - Advertisement

 



Δυστυχώς η υπόθεση του θανάτου της 8χρονης στον χώρο του εργοστασίου στο Κερατσίνι, είναι ακόμα πιο τραγική από όσο είχε διαφανεί αρχικά. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάστηκε βίντεο που αποτυπώνει όλη τη φρίκη, κάνοντας ακόμα και την παρουσιάστρια, Μάρα Ζαχαρέα, να «λυγίσει» και να δακρύσει στον αέρα.

Στο βίντεο αυτό, φαίνεται ξεκάθαρα πως οι εργαζόμενοι του εργοστασίου όχι μόνο είχαν δει το άψυχο κορμί του κοριτσιού να κείτεται στην πόρτα του εργοστασίου, αλλά ένας από αυτούς πλησίασε και με το πόδι του κλωτσούσε το άψυχο κορμάκι του παιδιού για να διαπιστώσει αν ζει…Οι σκληρές και απάνθρωπες εικόνες που προβλήθηκαν, προκαλούν τη φρίκη και την οργή της κοινωνίας. Ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας σχετικά με την υπόθεση ανέφερε πως η αστυνομία βρέθηκε έξω από το εργοστάσιο εντελώς τυχαία και δεν είχε ειδοποιηθεί από κανέναν εκ των εργαζόμενων. Ο ίδιος υπογράμμισε πως στη διάρκεια περιπολίας στην περιοχή, οι αστυνομικοί είδαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έξω από την είσοδο του εργοστασίου κι έτσι προσέγγισαν για να δουν τι συμβαίνει, για να διαπιστώσουν κι αυτοί το τραγικό συμβάν.


Διαφήμιση - Advertisement