Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός Spoiler: Ο Κώστας ξεσπάει άσχημα στην Άσπα - Gkourou.com Σασμός Spoiler: Ο Κώστας ξεσπάει άσχημα στην Άσπα

Σασμός Spoiler: Ο Κώστας ξεσπάει άσχημα στην Άσπα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Κώστας και η Άσπα θα έχουν έναν έντονο καυγά, στη σειρά Σασμός. Τα οικονομικά προβλήματα πνίγουν το ζευγάρι, με τις εντάσεις να ξεσπούν. Η Άσπα λυγίζει και δακρύζει, βλέποντας πως το σπιτικό της πάει από το κακό, στο χειρότερο.

Πώς να μην βυθιστεί στην απόλυτη θλίψη, όταν όλα γύρω της διαλύονται; Ο Κώστας αναγκάστηκε να πουλήσει τα χωράφια του και να κηρύξει “πτώχευση” στην καντίνα του. Πλέον, βγάζει μικρά μεροκάματα ως αγρότης και θλίβεται με την κατάστασή του.

Ντρέπεται για το που ήταν και για το που κατέληξε. Ακόμη και το κολατσιό του (ψωμοτύρι και ντομάτα) του φαίνονται κατάντια. Τα προβλήματα, όμως, δε θα μείνουν μόνο στο οικονομικό κομμάτι…

Ο Κώστας θα κάνει μεγάλο κακό στην Άσπα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Δεν αποκλείεται να τον δούμε να ασκεί βία στην ηρωίδα μας, με την απόγνωσής της να κορυφώνεται.

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τον ρόλο του, αλλά και για όλα όσα ακολουθούν. Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί πως θα μάθει για την παράνομη σχέση της γυναίκας του με τον Στεφανή , με την οργή του να ξεσπά.

Οι μικροί καυγάδες που παρακολουθούμε τώρα, δε θα είναι τίποτα μπροστά σε όλα όσα ακολουθούν. Ο γάμος αυτός σκεπάζεται από μαύρα σύννεφα και δεν υπάρχει καμία σωτηρία ή ελπίδα.

Το τέλος είναι πάρα πολύ κοντά και για τους δύο. Η αλήθεια έρχεται στο φως και ταράζει τους πρωταγωνιστές. Σε ποια σκοτεινά μονοπάτια θα μπλέξει ο Κώστας και πόσο θα επηρεάσει την Άσπα;

 Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement