Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Ο Γιώργος Αμούτζας έκανε το πιο μεγάλο spoiler – Αυτή η πρωταγωνίστρια πέφτει νεκρή! - Gkourou.com Σασμός: Ο Γιώργος Αμούτζας έκανε το πιο μεγάλο spoiler – Αυτή η πρωταγωνίστρια πέφτει νεκρή!

Σασμός: Ο Γιώργος Αμούτζας έκανε το πιο μεγάλο spoiler – Αυτή η πρωταγωνίστρια πέφτει νεκρή!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Σασμός συνεχίζεται και ο Γιώργος Αμούτζας έκανε το πιο μεγάλο spoiler, αποκαλύπτοντας τον θάνατο μιας πρωταγωνίστριας!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε για το μέλλον της σειράς, αυτό δεν θα απέχει πολύ από το βιβλίο που έχει γραφτεί και στο οποίο βασίζεται το έργο που έχει λατρέψει το κοινό από την πρώτη ημέρα της προβολής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αμούτζας, έκανε ένα μεγάλο «Σασμός spoiler» που αναμένεται να αλλάξει μια για πάντα τις ισορροπίες καθώς αποκάλυψε πως θα δούμε κάποια στιγμή την Βασιλική να πέφτει νεκρή!

«Δεν ξέρω πότε, αλλά η Βασιλική θα φύγει και αυτή με σκληρό τρόπο. Από τη στιγμή που θα δολοφονηθεί και η μάνα του και θα μείνει εντελώς ορφανός, θα δείτε την κρητική του πλευρά. Ο Σασμός βασίζεται σε ένα βιβλίο και δε μπορούμε να ξεφύγουμε από τη σκαλέτα του. Δε μπορούμε να μη ζήσουμε όλα τα θανατικά που περιγράφει το βιβλίο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Όπως είναι λογικό, μια τέτοια εξέλιξη αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω, καθώς μετά την δολοφονία του Στεφανή και τον Μαθιό να αποκαλύπτει τον δολοφόνο, θα δούμε και την Βασιλική να χάνει τη ζωή της, σε έναν από τους πολλούς θανάτους που θα ακολουθήσουν.

 Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement