Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλoνίζει η Γωγώ Μαστροκώστα για τη Φώφη Γεννηματά - Gkourou.com Συγκλoνίζει η Γωγώ Μαστροκώστα για τη Φώφη Γεννηματά

Συγκλoνίζει η Γωγώ Μαστροκώστα για τη Φώφη Γεννηματά


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Η Γωγώ Μαστροκώστα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” και συγκλόνισε όταν αναφέρθηκε στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Η ίδια, που στο παρελθόν έχει παλέψει και νικήσει τον καρκίνο του μαστού, εξήγησε πώς ένιωσε στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης.

“Η Φώφη Γεννηματά ήταν εξαιρετικός άνθρωπος σε όλα τα επίπεδα, για μένα όμως πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά” ανέφερε χαρακτηριστικά η Γωγώ Μαστροκώστα. “Πιστεύω ότι κάθε μάνα και κάθε γυναίκα που περνάει κάτι τέτοιο, το πρώτο που σκέφτεσαι είναι αυτό, τα παιδιά μου” πρόσθεσε τονίζοντας πως σοκαρίστηκε πάρα πολύ όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Η Γωγώ Μαστροκώστα ανέφερε πως σε όσους την αποκαλούν μαχήτρια η ίδια απαντά πως απλώς ήταν τυχερή. «Δεν είναι δυνατόν να μην λιγοψυχήσεις, ούτε μία στο εκατομμύριο. Εμείς που έχουμε βιώσει αυτές τις καταστάσεις παθαίνουμε ακόμα χειρότερο σοκ όταν κάποιος «φεύγει», γιατί λες δεν τελειώνει ποτέ. Σίγουρα ήταν μία από τις περιπτώσεις τις πολύ σπάνιες, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις πιο ήπιες. Να μην τρομοκρατηθούν οι γυναίκες», τόνισε η Γωγώ Μαστροκώστα.

 Δείτε όλες τις πρόσφατες ειδήσεις ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement