Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Χαμός στο instagram με την ανάρτηση του Δημήτρη Λάλου μετά την αποκάλυψη του δολοφόνου - Gkourou.com Σασμός: Χαμός στο instagram με την ανάρτηση του Δημήτρη Λάλου μετά την αποκάλυψη του δολοφόνου

Σασμός: Χαμός στο instagram με την ανάρτηση του Δημήτρη Λάλου μετά την αποκάλυψη του δολοφόνου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο δολοφονός του Στεφανή αποκαλύφθηκε στο χθεσινό (5/10) επεισόδιο του Σασμού και αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Λάλο, τον τηλεοπτικό Μαθιό. Μάλιστα, για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές παρακολουθήσαν ολόκληρη τη συγκλονιστική σκηνή της δολοφονίας του Στεφανή και πλέον δεν χωρά καμία αμφιβολία για το ποιος πάτησε την σκανδάλη.

Φυσικά, το Twitter για ακόμη μια φορά πήρε κυριολεκτικά φωτιά, ωστόσο ο Μαθιός, αν και φονιάς, παραμένει ο αγαπημένος ήρωας όλων.

Μάλιστα, μετά το τέλος του επεισοδίου, ο Δημήτρης Λάλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα story και συγκεκριμένα μια φωτογραφία από τη σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» που υποδυόταν τον ντεντέκτιβ Νάσο Οικονομίδη.

Ο ηθοποιός σχολίασε λοιπόν με τη σειρά τουτη δολοφονία του Στεφανή, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όταν έψαχνα τους δολοφόνους».


 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement