Διαφήμιση - Advertisement
Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Φρικτές απειλές στον Λυκούργο από τον άντρα της κόρης του! - Gkourou.com Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Φρικτές απειλές στον Λυκούργο από τον άντρα της κόρης του!

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Φρικτές απειλές στον Λυκούργο από τον άντρα της κόρης του!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Αρκετές εξελίξεις θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, που συνεχίζει να κάνει πάταγο όσον αφορά την τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, θα δούμε την Αντιγόνη σε συνεννόηση με τον Λυκούργο να κινούνται για να κάνουν αγωγή στον Ισίδωρο, με ένα ξεκάθαρο στόχο.

Αυτός δεν είναι άλλος από το να αναγκαστεί να κάνει τεστ DNA και να έχουν όλες τις απαντήσεις στα χέρια τους.

Από κει και πέρα, θα δούμε την Ιουλία σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού ο Στάθης γιόρτασε την επέτειο του με την Αρετή.

Έτσι θα αποφασίσει να τον αποφύγει, με τον ίδιο να μη γνωρίζει τι της συμβαίνει και γιατί φέρεται περίεργα.

Οι τόνοι πάντως δεν θα αργήσουν να ανέβουν, αφού η Αρετή θα βρει το κραγιόν της Ιουλίας στο αμάξι του Στάθη και θα κάνει πραγματικό χαμό. 

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε απόψε!

Η σειρά του Mega και απόψε επιστρέφει στους δέκτες μας, προκειμένου μας καθηλώσει με τις εξελίξεις.

Η Μαργαρίτα λοιπόν θα συζητήσει με την Μυρτάλη και της αναφέρει ότι μπορεί να της βρει δουλειά για να γίνει πιο αυτάρκης.

Η Αθηνά θα συγκρουστεί πολύ άσχημα με τον Ισίδωρο, με το ελαιοτριβείο να είναι για ακόμα μία φορά η αφορμή, αφού η πρώτη δεν πρόκειται να δώσει το μερίδιο της, ό,τι και να γίνει.

Ο Φίλιππος έχει αρχίσει να αφήνει υποψίες στη Χάιδω, για κάποια σοβαρή σχέση, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Όπως και στις Άγριες Μέλισσες, η Γη της Ελιάς συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και να είναι από τις αγαπημένες σειρές του κοινού.

 Δείτε όλες τις σημερινές ειδήσεις ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement