Διαφήμιση - Advertisement
Θεσσαλονίκη: Απομακρύνεται ο διοικητής του νοσοκομείου “Γεννηματάς” - Gkourou.com Θεσσαλονίκη: Απομακρύνεται ο διοικητής του νοσοκομείου “Γεννηματάς”

Θεσσαλονίκη: Απομακρύνεται ο διοικητής του νοσοκομείου “Γεννηματάς”


Διαφήμιση - Advertisement

 


Την παραίτηση του διοικητή των νοσοκομείων Γεννηματάς-Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης, ζήτησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης , καθώς κατηγορείται για σεξιστική συμπεριφορά.

Όπως μεταδόθηκε μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Ant1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μόλις έφτασε στα χέρια του υπουργού η έγγραφη καταγγελία για σεξιστική συμπεριφορά σε υποδιευθύντρια νοσοκομείου από τον διοικητή των  νοσοκομείων, ζήτησε και έλαβε την παραίτησή του. Μάλιστα η καταγγελία έχει διαβιβαστεί ήδη στην Εισαγγελία. Από την πλευρά του, ο πρώην διοικητής, Γιώργος Κούτρας, υποστηρίζει ότι όλα αυτά συμβαίνουν από εκδίκηση για δύο προκαταρκτικές έρευνες, που έχει ζητήσει για τα δύο νοσοκομεία.

Θεσσαλονίκη: Τι υποστηρίζει ο ίδιος ο διοικητής

«Ήταν σαφώς εκδικητική η καταγγελία αυτή απέναντι στο πρόσωπό μου, που δεν έδωσα αφορμή καμία. Υπογράφεται και από τη διευθύντρια υποδιοικητικού και από άλλα τρία άτομα. Πριν από λίγο έμαθα ότι αναφέρονται σε σεξιστική συμπεριφορά και υποτιμητικό λόγο δικό μου απέναντι στο προσωπικό».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement