Διαφήμιση - Advertisement
Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του - Gkourou.com Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ολοένα και καλύτερα πηγαίνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος που αντιμετωπίζει με γενναιότητα την περιπέτεια της υγείας του έχοντας στο πλευρό του την Έλενα Μαστραγγελή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, o παρουσιαστής, αρκετές ημέρες μετά την εισαγωγή του στην Εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός με λοίμωξη του αναπνευστικού, όχι μόνο ξεπερνά και αυτή την περιπέτεια, αλλά αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, θα πάρει εξιτήριο το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Κατερίνα”, ο Ανδρέας Μικρούτσικος (που και για τη φετινή σεζόν είχε προγραμματίσει συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν με την υγεία του δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής) λαμβάνει μία δυνατή αντιβίωση την οποία θα σταματήσει σήμερα 26 Οκτωβρίου.

Αν παραμείνει απύρετος θα βγει από το νοσοκομείο και αυτή τη φορά νικητής. Όλο αυτό το διάστημα της νοσηλείας του στον “Ευαγγελισμό” ο παρουσιαστής δέχεται την αγάπη του κόσμου μέσα από τα μηνύματα συμπαράστασης που στέλνουν τόσο στον γιο του Σέργιο όσο και στη σύντροφό του που είναι δίπλα του διαρκώς σας φύλακας άγγελος.

Και η Σοφία Βόσσου όμως που έχει με τον Ανδρέα σχέση ζωής εδώ και δεκαετίες, παρόλο που δεν τον έχει επισκεφτεί στον Ευαγγελισμό είναι σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, στηρίζοντάς τον και δίνοντάς του κουράγιο για να ξεπεράσει και αυτόν τον Γολγοθά.

 Δείτε όλες τις πρόσφατες ειδήσεις ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement