Διαφήμιση - Advertisement
Άλεκ Μπάλντουιν: Το μυστήριο με το όπλο που χτύπησε θανάσιμα την Αλίνα Χάτσινς – Τα αναπάντητα ερωτήματα - Gkourou.com Άλεκ Μπάλντουιν: Το μυστήριο με το όπλο που χτύπησε θανάσιμα την Αλίνα Χάτσινς – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Άλεκ Μπάλντουιν: Το μυστήριο με το όπλο που χτύπησε θανάσιμα την Αλίνα Χάτσινς – Τα αναπάντητα ερωτήματα


Διαφήμιση - Advertisement
 
Σε ένα φρικτό δυστύχημα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust στο Νέο Μεξικό, η διευθύντρια φωτογραφίας σκοτώθηκε και ο σκηνοθέτης τραυματίστηκε σοβαρά όταν ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε με ένα όπλο το οποίο φέρεται να είχε αληθινές σφαίρες.

Πολλά και αναπάντητα είναι τα
ερωτήματα που ταλανίζουν τις αρχές και τον κόσμο του κινηματογράφου για το πώς ένα prop όπλο (σσ. ψεύτικα όπλα ή ρέπλικες με άσφαιρα φυσίγγια που χρησιμοποιούνται στις ταινίες) βρέθηκε να έχει οπλιστεί με κανονικές σφαίρες. Όπως και γιατί στο σκηνικό της ταινίας Rust είχε γίνει η επιλογή να υπάρχουν όπλα έστω και με άσφαιρα βλήματα. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι είδους όπλο ήταν αυτό που χρησιμοποίησε ο ηθοποιός.

Μάλιστα το μυστήριο με τις κανονικές σφαίρες στο θανάσιμο, όπως αποδείχτηκε, όπλο που χρησιμοποίησε ο Μπάλντουιν, εάν λυθεί θα έχει και την κρίσιμη απάντηση στο πώς συνέβη η τραγωδία στα γυρίσματα του φιλμ.

 Δείτε όλες τις σημερινές ειδήσεις ΕΔΩ

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement