Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός : Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό αποψινό επεισόδιο! - Gkourou.com Σασμός : Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό αποψινό επεισόδιο!

Σασμός : Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό αποψινό επεισόδιο!


Διαφήμιση - Advertisement

 


 Σασμός 14/10 Επεισόδιο 25

 Ο Μαθιός με το Νικηφόρο έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Η Καλλιόπη μετανιωμένη κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική, που παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Μαθιός , που τις ακούει , ζητά απ΄τη μάνα του το λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε.

Στο μεταξύ καθώς η σχέση Πέτρου και Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από το Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο. Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη από την άλλη εξελίσσεται καλά, μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα!

Η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνεται, όταν ανακοινώνει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί! Η Σοφία εξαναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την ασθενή της…

Παράλληλα ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στο Μαθιό γι αυτούς. Καθώς η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει τηλέφωνο και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία, η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του Αστέρη κ βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της!

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

 Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement