Διαφήμιση - Advertisement
Φώφη Γεννηματά: Στο πλευρό της μέχρι τέλους ο σύζυγός της - Ποιος είναι ο Ανδρέας Τσούνης - Gkourou.com Φώφη Γεννηματά: Στο πλευρό της μέχρι τέλους ο σύζυγός της - Ποιος είναι ο Ανδρέας Τσούνης

Φώφη Γεννηματά: Στο πλευρό της μέχρι τέλους ο σύζυγός της - Ποιος είναι ο Ανδρέας Τσούνης


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο πένθος έχει βυθιστεί η χώρα, με τον ξαφνικό θάνατο της Φώφης Γεννηματά σε ηλικία μόλις 57 ετών. Τραγικές φιγούρες, ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης και τα τρία της παιδιά, που στήριζαν όλα αυτά τα χρόνια την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ στη σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο. 

Η Φώφη Γεννηματά παντρεύτηκε τον οδοντίατρο, Ανδρέα Τσούνη το 2003. Μαζί έζησαν 18 χρόνια και δεν ήταν λίγες οι φορές που η πολιτικός είχε μιλήσει για τον άνδρα της, ο οποίος εργαζόταν στο νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν" από το οποίο παραιτήθηκε το 2014.

"Ήταν έρωτας… Ο Ανδρέας είναι οδοντίατρος, εγώ έχω θέμα με τους οδοντιάτρους. Όταν τον πρωτογνώρισα και μου είπε τι δουλειά κάνει, είπα είναι δυνατόν;" είχε πει χαρακτηριστικά για τον σύντροφό της. 

"Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολώνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Υστέρα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι" σημείωνε πριν από δύο χρόνια.

"Σηκωνόμαστε πολύ νωρίς, οπότε βρίσκουμε χρόνο να πιούμε τον πρωινό μας καφέ μαζί και τα βράδια βρισκόμαστε πάλι εδώ και στα εύκολα και στα δύσκολα, τα μοιραζόμαστε. Μαγειρεύω, μου αρέσει. Στα παιδιά μου αρέσει πολύ το σουφλέ που κάνω με μακαρόνια και τέσσερα τυριά" έλεγε, περιγράφοντας την καθημερινότητά τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Φώφη Γεννηματά είχε μία κόρη, την 24χρονη σήμερα Αιμιλία από τον πρώτο γάμο της με τον Αλέκο Ντέκα, ενώ από τον δεύτερο γάμο με τον Ανδρέα Τσούνη απέκτησαν άλλα δύο παιδιά, τον Γιώργο, 17 ετών και την Κατερίνα, 15 χρονών. "Όταν ήμουν 22 χρονών στον πρώτο μου γάμο, μας είπαν ότι δεν θα κάνουμε παιδιά, μας το απέκλεισαν. Είπα ότι δεν το βάζω κάτω, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς παιδιά και ξεκίνησα έναν πάρα πολύ μεγάλο αγώνα που κράτησε 10 χρόνια και τελικά ήρθε η Αιμιλία στη ζωή μας και τα άλλαξε όλα. Αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι, αρχίσαμε να ψάχνουμε τη διαδικασία και τότε έμεινα έγκυος στην Αιμιλία. Ήταν η τελευταία προσπάθεια εξωσωματικής που κάναμε. Μετά, τα άλλα δύο μου παιδιά ήρθαν φυσιολογικά. Είναι από τα περίεργα που συμβαίνουν στη ζωή" είχε εξομολογηθεί η Φώφη Γεννηματά. 

Πηγή :  thetoc

 Δείτε όλες τις πρόσφατες ειδήσεις ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement