Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Θα γίνει χαμός - Μάθε τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια - Gkourou.com Σασμός: Θα γίνει χαμός - Μάθε τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Σασμός: Θα γίνει χαμός - Μάθε τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια


Διαφήμιση - Advertisement
 

 
Μόνη, πληγωμένη από τη διάλυση ενός αρραβώνα, συντετριμμένη από την απώλεια ενός μωρού, δίχως θετικές σκέψεις για το μέλλον... Σε αυτή τη φάση βρίσκεται η Στέλλα. Όπως όμως συμβαίνει στη ζωή, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν σε μόλις μία στιγμή.

Ο Άγγελος Σωτηρόπουλος (Θανάσης Πατριαρχέας) είναι ο καινούριος αγροτικός γιατρός του χωριού. Γρήγορα καταφέρνει να κατακτήσει την εμπιστοσύνη όλων, καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτος και ευσυνείδητος γιατρός.

Η άφιξη του Άγγελου όμως θα έρθει να ταράξει την τοπική κοινωνία, καθώς το άγνωστο παρελθόν του είναι βαρύ σαν ιστορία! Σιγά σιγά ο γιατρός αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής των ανθρώπων γύρω του. Καλά κρυμμένα μυστικά, πάθη και... σκελετοί βγαίνουν από το σεντούκι και αναστατώνουν όλες τις οικογένειες.

Ο έρωτας όμως θα του κλείσει πονηρά το μάτι όταν θα γνωρίσει τη Στέλλα, την οποία και ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Είναι άραγε έτοιμοι οι δυο τους να αφήσουν το παρελθόν τους πίσω και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους; Και αν ναι, με τι κόστος;

Η Ντίνα είναι ερωτευμένη εδώ και χρόνια με τον προϊστάμενό της, τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, όμως εκείνος δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα παρά μόνο για τη Μαρίνα Βρουλάκη. Ενώ βλέπει πως ο Αντώνης φεύγει από κοντά της, δεν θα μάθει ακόμα ποια πραγματικά είναι η αντίζηλός της. Για να πνίξει τη στενοχώρια της, θα αφήσει για λίγο στην άκρη τα ερωτικά της και θα ριχτεί με όλη της την ενέργεια στην υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή. Είναι ένα από τα πρόσωπα της σειράς που θα βοηθήσουν να βρεθεί ο δολοφόνος.

Από την άλλη πλευρά, η Μαρίνα θέλει πολύ να είναι με τον Αντώνη, όμως τα κοινωνικά «πρέπει» και «μη» την κρατούν μακριά του. Στο τέλος όμως η Μαρίνα θα πειστεί να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο και να τα αφήσει όλα πίσω της!

Μπορείς να τα βάλεις άραγε με την αγάπη; Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα περάσουν τα πάνδεινα μέχρι να καταφέρουν να πείσουν τις οικογένειές τους ότι επιτέλους πρέπει να επέλθει σασμός και στο τέλος ο έρωτας να νικήσει τη βεντέτα και το μίσος.

Ο Πέτρος κρατάει επαφές με τη Θοδώρα επειδή έχει βιώσει την αληθινή αγάπη μαζί της. Τώρα όμως που γνωρίζει τη Σεμίνα, βάζει την πρώην του στο περιθώριο. Μόλις η Θοδώρα μάθει για την καινούρια σχέση του Πετρή, θα γίνει έξαλλη, όμως αρχικά δεν θα ξεσπάσει…

Πηγή: Τηλέραμα

 Δείτε όλες τις σημερινές ειδήσεις ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement