Διαφήμιση - Advertisement
Φώφη Γεννηματά: Ράγισαν καρδιές τα λόγια της Αιμιλίας για τη μητέρα της - Gkourou.com Φώφη Γεννηματά: Ράγισαν καρδιές τα λόγια της Αιμιλίας για τη μητέρα της

Φώφη Γεννηματά: Ράγισαν καρδιές τα λόγια της Αιμιλίας για τη μητέρα της


Διαφήμιση - Advertisement

 


«Στις τελευταίες μας κουβέντες μου είπες «1,2,3 πάμε» και μου έδωσες τα χέρια σου για να σηκωθείς. Έτσι έφυγες, όρθια και με το κεφάλι ψηλά, όπως αρμόζει σε μία μαχήτρια» ήταν τα πρώτα λόγια στον επικήδειο της κόρης της Φώφης Γεννηματά, Αιμιλίας.

«Γιατί έτσι ήσουν, δεν λύγισες, δεν ηττήθηκες γιατί μία μάχη με καθαρή ψυχή που δεν καταθέτεις τα όπλα είναι πάντα μια μάχη κερδισμένη. Το χέρι χτυπούσε στο τραπέζι και γινόταν πάντα αυτό που έπρεπε να γίνει. Αυτό το χέρι το χτύπησες πολύ συχνά στη ζωή σου σαν κορίτσι, σαν γυναίκα, σαν μητέρα και κέρδισες. Δεν ήταν όμως ποτέ σκληρό. Ήταν απαλό και γεμάτο τρυφερότητα και ανιδιοτέλεια» τόνισε ακόμη και πρόσθεσε:

« Ήξερες πάντα όσα ξέρει μόνο μία μάνα. Η αγκαλιά σου ήταν ζεστή, τρυφερή αλλά και ασπίδα δυνατή σαν εσένα.

Αυτό το οικείο άρωμα που δεν ξεκολλάει από πάνω μας, το χαμόγελό σου, το χάδι σου, το «family» που έλεγες όταν έμπαινες σπίτι και κυρίως το ζεϊμπέκικο της ζωής που χόρεψες καλύτερα από όλους είναι αυτά που θα μας λείψουν πιο πολύ. Αλλά είναι και ο οδηγός για μια ζωή γεμάτη αγάπη, χαμόγελο, αλήθεια, αξιοπρέπεια και ελπίδα. Αυτά μας έμαθες και να είσαι σίγουρη ότι θα τα ακολουθήσουμε».

 Δείτε όλες τις πρόσφατες ειδήσεις ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement