Διαφήμιση - Advertisement
Φρίκη στο Χιούστον: Τρία παιδιά βρέθηκαν να ζουν εγκαταλελειμμένα σε σπίτι μαζί με τα λείψανα του αδερφού τους - Gkourou.com Φρίκη στο Χιούστον: Τρία παιδιά βρέθηκαν να ζουν εγκαταλελειμμένα σε σπίτι μαζί με τα λείψανα του αδερφού τους

Φρίκη στο Χιούστον: Τρία παιδιά βρέθηκαν να ζουν εγκαταλελειμμένα σε σπίτι μαζί με τα λείψανα του αδερφού τους


Διαφήμιση - Advertisement

Φρικιαστικές ήταν οι σκηνές που αντίκρισαν οι αρχές στο Χιούστον των ΗΠΑ όταν και κλήθηκαν να παρέμβουν σε διαμέρισμα μετά από κλήση που δέχτηκαν από έναν ανήλικο ο οποίος είπε ότι «ζει ένα χρόνο μαζί με τα 2 του αδέρφια και τα λείψανα του νεκρού αδερφού τους».

Η αστυνομία έκανε τη συγκλονιστική ανακάλυψη κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ευημερίας σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στα περίχωρα της πόλης στο 3535 Green Crest, ανέφερε το KTRK, επικαλούμενο τον σερίφη της κομητείας Χάρις Εντ Γκονζάλες.

Τα εγκαταλελειμμένα παιδιά είναι ηλικίας 15, 10 και 7 ετών ενώ και οι ερευνητές πιστεύουν ότι το μεγαλύτερο παιδί φρόντιζε τα άλλα δύο, ανέφερε η έκθεση.

Τα λείψανα πιστεύεται ότι ανήκουν σε άλλον ανήλικο – πιθανώς αδερφό των τριών, ανέφεραν οι αρχές.

«Το πτώμα βρισκόταν σε κοινή θέα για ένα χρόνο»

Το γραφείο του σερίφη λέει ότι έλαβε μια κλήση από έναν 15χρονο που ισχυριζόταν ότι ο 9χρονος αδελφός του ήταν νεκρός εδώ και ένα χρόνο στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με τα υπόλοιπα αδέρφια του.

 


 

Ο έφηβος είπε επίσης ότι οι γονείς του δεν έμεναν στο διαμέρισμα μαζί με αυτόν και τα δύο αδέρφια του. Όταν έφτασαν οι αρχές, βρήκαν υπολείμματα σκελετού.

Τα παιδιά εμφάνισαν σημάδια υποσιτισμού και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, το γραφείο του σερίφη ανακοίνωσε ότι η μητέρα των παιδιών και ο φίλος της είχαν βρεθεί και ανακρίνονταν.

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης ο Γκονζάλες χαρακτήρισε την κατάσταση «φρικτή» αφού είδε πώς ζούσαν τα παιδιά, ηλικίας 15, 10 και 7 ετών.

«Είμαι σε αυτή την δουλειά εδώ και πολύ καιρό και δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», ανέφερε.

Το μεγαλύτερο παιδί φαινόταν ότι ήταν ο φύλακας των άλλων παιδιών για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα λείψανα του 9χρονου φέρεται να βρίσκονταν έξω από το διαμέρισμα σε κάποιον χώρο σε κοινή θέα και όχι καλυμμένα.

 Δείτε όλες τις πρόσφατες ειδήσεις ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement