Διαφήμιση - Advertisement
Αποκάλυψη στον Σασμό: Ο Άγγελος είναι αδελφός της Αργυρώς και του Πέτρου - Gkourou.com Αποκάλυψη στον Σασμό: Ο Άγγελος είναι αδελφός της Αργυρώς και του Πέτρου

Αποκάλυψη στον Σασμό: Ο Άγγελος είναι αδελφός της Αργυρώς και του Πέτρου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» που καθηλώνει τους τηλεθεατές δίνοντας στον Alpha ποσοστά κοντά στο 30%.Τι θα συμβεί, όμως στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς; 

Σύμφωνα με πληροφορίες του nassosblog ανάμεσα στα όσα θα παρακολουθήσουμε προσεχώς, είναι άλλη μια αποκάλυψη- βόμβα. Συγκεκριμένα θα αποκαλυφθεί άλλο ένα μυστικό, το οποίο αφορά τον Άγγελο (Θανάση Πατριαρχέα), τον νέο γιατρό που φτάνει στο χωριό, ο οποίος είναι ετεροθαλής αδελφός της Αργυρώς και του Πέτρου Βρουλάκη. 

Σύμφωνα με το σενάριο η Ανθούλα, η μητέρα του Άγγελου που για χάρη της έχει έρθει στο χωριό, ήταν συγγενής με τους Σταματάκηδες και ξαδέλφη του Μαθιού και του Αστέρη.

Λεγόταν Ανθούλα Σταματάκη και ήταν η μικρή και αγαπημένη ανιψιά του πατέρα τους, του Βασίλη. Η Ανθούλα πριν χρόνια είχε αγαπήσει τον Μάρκο Βρουλάκη, τον πατέρα της Αργυρώς και του Πέτρου αλλά δεν μπορούσε ποτέ να τον έχει μιας και ο Μάρκος ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μαρίνα.

 Δείτε όλες τις σημερινές ειδήσεις ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement