Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Νέος έρωτας για τον Πέτρο – Ποια είναι η γυναίκα που του παίρνει το μυαλό - Gkourou.com Σασμός: Νέος έρωτας για τον Πέτρο – Ποια είναι η γυναίκα που του παίρνει το μυαλό

Σασμός: Νέος έρωτας για τον Πέτρο – Ποια είναι η γυναίκα που του παίρνει το μυαλό


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σύμφωνα με όσα γράφει το ΜΥTV, μια απρόσμενη «κόντρα» στον δρόμο με τη μηχανή θα οδηγήσει τον Πέτρο σε άλλα, πιο συναρπαστικά, ερωτικά μονοπάτια. Καθώς οδηγεί τη μηχανή του, ξεκινά κόντρα στον δρόμο με μία άλλη μηχανή.

Ωστόσο, όταν σταματούν, συνειδητοποιεί πως είναι γυναίκα η οδηγός. Ο Πέτρος γοητεύεται αμέσως από τη μηχανόβια αμαζόνα, της οποίας η ταυτότητα επιτέλους αποκαλύπτεται.


 

Πρόκειται για τη Σεμίνα, την οποία θα υποδυθεί η Εριέττα Μανούρη. Ο Πέτρος της ζητάει να μάθει πληροφορίες για εκείνη, καθώς θέλει να την ξαναδεί. Οι δυο τους θα αποδειχθεί ηώς έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και η Σεμίνα θα κάνει τη ζωή του Πέτρου πιο συναρπαστική.

Ο νεαρός και εκείνη θα έρθουν πολύ κοντά και θα γίνουν ζευγάρι περνώντας μαζί τον περισσότερο χρόνο. Όλοι θα καταλάβουν ηώς κάτι έχει αλλάξει στη ζωή του, ενώ εκείνος κάθε μέρα που περνάει ερωτεύεται τη μυστηριώδη Σεμίνα όλο και πιο πολύ.

Ωστόσο, όπως όλοι οι ήρωες, έτσι κι εκείνη έχει τα δικά της μυστικά, τα οποία θα αποκαλυφθούν. Από την άλλη, η Θοδώρα μαθαίνει τη νέα σχέση του Πέτρου και είναι σοκαρισμένη, καθώς πια εκείνη δεν σημαίνει τίποτα για τον νεαρό .Από την άλλη, η ίδια δέχεται πιέσεις από τον Γιώργη να τα ξαναβρούν και να αρχίσουν να σχεδιάζουν τον γάμο τους.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement