Διαφήμιση - Advertisement
Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Πάνω από 5 σφαίρες δέχθηκαν οι υπάλληλοι φυσικού αερίου - «Μου έχεις κάνει μάγια» φώναζε ο δράστης - Gkourou.com Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Πάνω από 5 σφαίρες δέχθηκαν οι υπάλληλοι φυσικού αερίου - «Μου έχεις κάνει μάγια» φώναζε ο δράστης

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Πάνω από 5 σφαίρες δέχθηκαν οι υπάλληλοι φυσικού αερίου - «Μου έχεις κάνει μάγια» φώναζε ο δράστης


Διαφήμιση - Advertisement

 


Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Κηφισιά και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Τατοΐου, στη Νέα Ερυθραία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δυο άνδρες ενός συνεργείου φυσικού αερίου που δούλευε στην περιοχή στη Νέα Ερυθραία δέχθηκαν πυροβολισμούς από έναν άγνωστο άνδρα.

Ο δράστης που μένει λίγα μέτρα πιο κάτω από τον τόπο των εργασιών βγήκε από το σπίτι του, έφτασε στους υπαλλήλους, πυροβόλησε πάνω από πέντε φορές από κοντινή απόσταση και επέστρεψε πάλι πίσω στην οικεία του.

Η αστυνομία που έφτασε άμεσα στο σημείο τον συνέλαβε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εργαζόμενος έχει τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος στην πλάτη.Ο δράστης σε κατάσταση αμόκ φώναζε «μου έχεις κάνει μάγια» ενώ γενικά είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά και δημιουργούσε προβλήματα στη γειτονιά.

 Δείτε όλες τις σημερινές ειδήσεις ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement