Διαφήμιση - Advertisement
Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε σχέση με 16χρονη από την Αλόννησο πριν την Καρολάιν - Gkourou.com Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε σχέση με 16χρονη από την Αλόννησο πριν την Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε σχέση με 16χρονη από την Αλόννησο πριν την Καρολάιν


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα πριν την Καρολάιν, ενώ νέες μαρτυρίες αναφέρουν ότι όταν ήταν 23 ετών είχε σχέση με μια έφηβη κοπέλα από την Αλόννησο μόλις 16 ετών επί ένα χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Καρολάιν είχε εκμυστηρευτεί στη σύμβουλο ψυχικής υγείας ότι υποπτευόταν ότι την απατά, καθώς έλειπε αδικαιολόγητα από το σπίτι επί ώρες. Η ίδια κατάφερε να μείνει για λίγο με την άτυχη Καρολάιν όταν η άτυχη κοπέλα της είπε ότι μάλλον είχε παράλληλη σχέση.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η Καρολάιν είχε πει στη σύμβουλο ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ σχέση που είχε από το εργασιακό περιβάλλον του και της είπε πως σκεφτόταν να πάρει το παιδί και να φύγει.

Φίλοι της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου διέψευσαν ότι είχε παράλληλη σχέση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με την Καρολάιν ήταν παθιασμένος. Ερχόταν με το ελικόπτερο στο νησί μόνο και μόνο για να της φέρει μια ανθοδέσμη. Δεν θα σκότωνε μια γυναίκα για μια άλλη γυναίκα». Ωστόσο, φαίνεται πως ο «μεγάλος έρωτας» με την Καρολάιν δεν ήταν αρκετός ώστε να αποτρέψει την άγρια δολοφονία της, το κρέμασμα του σκύλου της και το γεγονός ότι έβαλε το ενός έτους κοριτσάκι τους πάνω στο νεκρό σώμα της γυναίκας τους για να εξυπηρετήσει το σενάριο της ληστείας.

 Δείτε όλες τις πρόσφατες ειδήσεις ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement