Διαφήμιση - Advertisement
Κατερίνα Καινούριου – Ιωάννα Μαλέσκου: Άγρια κόντρα στον αέρα(vid) - Gkourou.com Κατερίνα Καινούριου – Ιωάννα Μαλέσκου: Άγρια κόντρα στον αέρα(vid)

Κατερίνα Καινούριου – Ιωάννα Μαλέσκου: Άγρια κόντρα στον αέρα(vid)


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η αρχή έγινε όταν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» που παρουσιάζει η Καινούργιου στον Alpha προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ για την φερόμενη μεταφορά της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου το Σαββατοκύριακο λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης που σημειώνει. Μάλιστα τη θέση της αναμένεται να πάρουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την σύζυγό του Νάταλι Κάκκαβα.

Στο ρεπορτάζ, προβλήθηκε και ένα βίντεο με την κάμερα της εκπομπής να συναντάει την Μαλέσκου στο αμάξι της για να την ρωτήσουν για τα σενάρια αλλαγής της εκπομπής της. Η Ιωάννα Μαλέσκου όμως, αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση, χαιρέτησε τον δημοσιογράφο χωρίς να ανοίξει το παράθυρο και συνέχισε την πορεία της. Το γεγονός δεν σχολιάστηκε με θετικά σχόλια από την εκπομπή δίνοντας ωστόσο την δικαιολογία στην παρουσιάστρια ότι συνήθως πάντα τους μιλάει και ίσως είχε δύσκολη μέρα.

Η κόντρα όμως πήρε σάρκα και οστά όταν κατά την διάρκεια της δικής της εκπομπής που ξεκίνησε εκείνη τη στιγμή στον αέρα του ΣΚΑΪ η Μαλέσκου απάντησε στην εκπομπή και στην Κατερίνα Καινούργιου αφήνοντες αρκετές μπηχτές να αιωρούνται στον αέρα.

«Φορτίστηκα συναισθηματικά γιατί εξεπλάγην δυσάρεστα κυρίως για την Κατερίνα Καινούργιου», είπε η παρουσιάστρια. «Δεν ξέρω αν θα είναι οι αλλαγές εσωτερικές. Συγνώμη μου συγκρίνεις τώρα την Κατερίνα Καινούργιου με την Ελένη Μενεγάκη; Για να καταλάβω… Το είπε και η Κατερίνα αυτό; Μου κάνει εντύπωση γιατί είχαμε καλές σχέσεις ή νόμιζα ότι είχαμε καλές σχέσεις. Θα το δω κιόλας το απόσπασμα γιατί ακόμα δεν έχω προλάβει. Σήμερα με περίμενε και η κάμερα από την εκπομπή της. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί με ρώτησε ο νεαρός αν έχω κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά για την Μπελούτσι … Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, υπάρχει κι αυτό. Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ας υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν ξεχνά», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» βρισκόταν ακόμη στον αέρα όταν ειπώθηκαν τα παραπάνω. Έκπληκτη η Καινούργιου διέκοψε τη ροή της εκπομπής της για να αναφέρει πως της έστειλε μήνυμα ο αδερφός της (ο οποίος δεν ασχολείται με τα τηλεοπτικά συνήθως) να την ειδοποιήσει ότι η Μαλέσκου μιλάει άσχημα για αυτήν εκείνη τη στιγμή.

«Μου στέλνει ο αδερφός μου και με ρωτάει τι είπατε για τη Μαλέσκου. Ότι έχει βγει και μιλάει πάρα πολύ άσχημα για μένα και μου δίνει συμβουλές. Δε ξέρω τι έχει και αν παρακολούθησε την εκπομπή νωρίτερα. Τη στήριξη που της έχω κάνει από πέρσι και όχι μόνο τώρα. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν και άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΙ που την μετέφερε στον αέρα ο Χάρης. Δε ξέρω τι της μετέφεραν. Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια σε μένα… Για να μου στέλνει ο αδερφός μου μήνυμα που δεν ασχολείται με αυτά… Μιλάει για μικροπρέπεια για μένα. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες. Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και ίδιοι που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε”. Επειδή τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δικιά σου προστασία. Και δεν το συνεχίζω και κλείνει εδώ», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement