Διαφήμιση - Advertisement
Μεγάλη βόμβα Ατζούν στον ΣΚΑΪ με πασίγνωστο παρουσιαστή - Εξελίξεις με Λιανό και Survivor - Gkourou.com Μεγάλη βόμβα Ατζούν στον ΣΚΑΪ με πασίγνωστο παρουσιαστή - Εξελίξεις με Λιανό και Survivor

Μεγάλη βόμβα Ατζούν στον ΣΚΑΪ με πασίγνωστο παρουσιαστή - Εξελίξεις με Λιανό και Survivor


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πρόσωπο που… χτυπάει κόκκινο στην τηλεθέαση και γνωρίζει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Ο Τούρκος του έχει τρελή συμπάθεια και ήδη ετοιμάζει μία συμφωνία που θα… ταράξει τα νερά.

Πολλές εκπλήξεις είχε η πρεμιέρα του The Voice. Μία από αυτές ήταν η παρουσία του… διαγωνιζόμενου Νίκου Μουτσινά. Μπορεί καμία καρέκλα να μη γύρισε, αλλά όταν οι coaches αντιλήφθηκαν την παρουσία του επικράτησε πανικός. Άλλωστε, ο Μουτσινάς είναι… μανούλα στο να προκαλεί πανικό.

Με αφορμή λοιπόν όσα έγιναν στο The Voice, διαβάζουμε στο iciao.gr, πως ο παρουσιαστής είναι από τις αδυναμίες του Ατζούν. Και τον ήθελε όταν ο Λιανός έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο για την παρουσίαση του μουσικού ριάλιτι. Τελικά, υπερίσχυσε η πρόταση του ΣΚΑΪ για τη Δούκισσα Νομικού. Ο Τούρκος το δέχθηκε με τα χίλια ζόρια, αφού ο Μουτσινάς δεν μπορούσε.

Ουσιαστικά ο Ατζούν δεν ήθελε τη Νομικού σε αυτό το πόστο. Και φαινόταν από… μίλια μακριά. Μάλιστα για την πτώση της τηλεθέασης είχε κατηγορηθεί (άδικα πολλές φορές) η Δούκισσα. Τώρα εκείνη βρίσκεται εκτός ΣΚΑΪ. Λέτε η επιθυμία του Τούρκου όταν ξεκινήσει το Survivor για Μουτσινά στο Voice να γίνει πραγματικότητα;

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement