Διαφήμιση - Advertisement
Ποιος είναι ο νέος ενοικιαστής στο σπίτι που δολοφονήθηκε η Καρολάιν - Κοιμάται με δυσκολία τα βράδια - Gkourou.com Ποιος είναι ο νέος ενοικιαστής στο σπίτι που δολοφονήθηκε η Καρολάιν - Κοιμάται με δυσκολία τα βράδια

Ποιος είναι ο νέος ενοικιαστής στο σπίτι που δολοφονήθηκε η Καρολάιν - Κοιμάται με δυσκολία τα βράδια


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σύμφωνα με πληροφορίες, τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά ενοικίασε άνδρας ξένης καταγωγής και μόλις έμαθε την ιστορία του σπιτιού, τους είπε πως δυσκολεύεται να κοιμηθεί πλέον τα βράδια - Τα νέα στοιχεία που έχει η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Η μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου η 19χρονη Καρολάιν Κράουτς δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ανακαινίσθηκε και ενοικιάστηκε- σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Star- σε άνδρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ενοικιαστής δεν γνώριζε για την υπόθεση και μόλις πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν της 11ης Μαΐου 2021 αποκάλυψε ότι κοιμάται με δυσκολία τα βράδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η οικογένεια του πιλότου άδειασε τη μεζονέτα από τα πράγματα του ζευγαριού και στη συνέχεια στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν μπήκε ειδικό συνεργείο την ανακαίνισε πλήρως.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement