Διαφήμιση - Advertisement
Επιστροφή ΒΟΜΒΑ για Σπύρο Παπαδόπουλο με πετυχημένη εκπομπή - Θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση! - Gkourou.com Επιστροφή ΒΟΜΒΑ για Σπύρο Παπαδόπουλο με πετυχημένη εκπομπή - Θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση!

Επιστροφή ΒΟΜΒΑ για Σπύρο Παπαδόπουλο με πετυχημένη εκπομπή - Θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση!


Διαφήμιση - Advertisement

 


 Ένα ιστορικό τηλεπαιχνίδι ετοιμάζεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν στους δέκτες μας, μέσα από την συχνότητα του ANT1. Ποιος πέρασε πρόσφατα από δοκιμαστικό, με σκοπό να αναλάβει τη θέση του παρουσιαστή στο παιχνίδι, Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;

Μπορεί μέχρι σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί για την παρουσίαση του ιστορικού τηλεπαιχνιδιού αλλά τα δεδομένα άλλαξαν. Ένα νέο όνομα μπαίνει δυνατά στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που ακούστηκε στον Alpha, o Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλει τον εκατομμυριούχο, όπως και ο ANT1 τον Γρηγόρη αλλά υπάρχει ένα σοβαρό θέμα. Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται ήδη σε δύο προγράμματα του καναλιού (The 2night show, Ελλάδα έχεις ταλέντο) και ενδεχόμενη παρουσία του και στον Εκατομμυριούχο φαντάζει υπερβολική. Για αυτό υπάρχουν και εναλλακτικές…

Πριν λίγες μέρες πέρασε από δοκιμαστικό ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος έχει εξεταστεί και για άλλα project στον ΑΝΤ1. Βέβαια επειδή μιλάμε για ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης, υπάρχουν και άλλα άτομα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ακόμα αξίζει να τονίσουμε πως ο ANT1 βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου, επιχειρώντας να κάνει ένα ολοκληρωτικό comeback στον Εκατομμυριούχο. Στο κανάλι γνωρίζουν πως ο γνωστός ηθοποιός και αγαπητός παρουσιαστής μέσω της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» θα έκανε τεράστιο γκελ στον κόσμο και θα… χτυπούσε κόκκινο στην τηλεθέαση, όμως δεν θα είναι εύκολο να τον πείσουν.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να βιαζόμαστε, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι δεν θα βγει σύντομα στον αέρα, αφού στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχουν παρθεί ακόμα οι οριστικές αποφάσεις. Παρά τα όσα λέγονται από τον ΑΝΤ1, μέχρι τέλος της χρονιάς, δεν θα βγει στον... αέρα και θα δούμε εάν θα βγει στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement