Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Ο Τζειμς είναι ερωτευμένος και το δείχνει-Το video με την κοπέλα του - Gkourou.com Survivor: Ο Τζειμς είναι ερωτευμένος και το δείχνει-Το video με την κοπέλα του

Survivor: Ο Τζειμς είναι ερωτευμένος και το δείχνει-Το video με την κοπέλα του


Διαφήμιση - Advertisement

 


 Τζέιμς ήταν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του περσινού κύκλου του Survivor. Ο ίδιος είχε τραβήξει τα βλέμματα τόσο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις όπου ήταν από του κορυφαίους στο παιχνίδι, όσο και για τον χαρακτήρα του. Από πολλούς αναμενόταν να είναι ο νικητής του ριάλιτι. Ωστόσο, μετά από μία αναπάντεχη εξέλιξη ο ίδιος σόκαρε τους θαυμαστές του με την οικειοθελή αποχώρηση του. Ο λόγος στάθηκε η απόφαση για παράταση του κύκλου για έναν ακόμη μήνα κάτι το οποίο δεν άντεχε άλλο ο παίκτης.

Έπειτα από την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη πάντως, φαίνεται να έχει ξαναβρεί τον εαυτό του. Με καταγωγή από την Ρόδο, ο κοκκινομάλης Τζέιμς περνάει αρκετό χρόνο από τις διακοπές του στο νησί. Τις διακοπές τις οποίες περνάει μαζί με την καλύτερη παρέα, αυτή της της συντρόφου του Maxine.

Ο Τζειμς, μοιράστηκε εχτές ένα μικρό στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο instagram, στο οποίο μας δείχνει την όμορφη σύντροφο του. Οι δυο του είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ έπειτα από ένα διάλειμμα στη σχέση τους, και ο έρωτας δεν κρύβεται!


Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement