Σοκ στον χώρο της Μόδας – Νεκρός ξαφνικά ο σχεδιαστής Χάρης - Gkourou.com Σοκ στον χώρο της Μόδας – Νεκρός ξαφνικά ο σχεδιαστής Χάρης

Σοκ στον χώρο της Μόδας – Νεκρός ξαφνικά ο σχεδιαστής Χάρης


 


Έφυγε από τη ζωή ο σχεδιαστής μόδας Χάρης Χουρμούζης, ο οποίος αποτελούσε το ένα από τα δύο μέλη του σχεδιαστικού διδύμου "Χάρης και Άγγελος" που μεσουρανούσε τις δεκαετίες των 80′ς και των 90′s. Η είδηση του θανάτου του, την οποία γνωστοποίησε μέσω Instagram η Χριστίνα Πολίτη, προκάλεσε θλίψη στον χώρο της μόδας.

"Χαρούμενοι, σπίτια μας το περασμένο καλοκαίρι, με τον Νικ να κάνει το καθιερωμένο του photo bombing.. Χάρη μου, αφήνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενό. Η ευγένεια, η κομψότητα, η ευαισθησία και το ταλέντο σου δεν υπάρχουν πια σε αυτόν τον κόσμο. Μεγάλη μου τιμή η φιλία μας , ανεκτίμητης αξίας οι κουβέντες μας ..." έγραψε η δημοσιογράφος.

 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία της Δευτέρας 23/2

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ