Την περασμένη Δευτέρα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να το μάθει κανείς, έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός και θιασάρχισσα Νίνα Τζάνετ σε ηλικία 86 ετών. Η μικρότερη αδελφή του Αλέκου Τζανετάκου.
Η είδηση έγινε γνωστή από τον γιο της, Γρηγόρη Αποστολίδη όπου μίλησε στην «Espresso». Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έστειλε μια τέτοια μητέρα. Ήταν τόσο σπουδαία γυναίκα που έμεινε χήρα πολύ νέα και δεν ξαναπαντρεύτηκε για να μην πάρει άλλο επώνυμο. Πιστεύω από εκεί πάνω που βρίσκεται, στον θίασο του ουρανού, θα τους κάνει όλους να χορεύουν και να γελάνε».
Στην ερώτηση εάν η Νινή Τζάνετ έφυγε ευτυχισμένη από τη ζωή, ο γιος της συγκινήθηκε: «Νομίζω ναι, έφυγε ευτυχισμένη. Αναπολούσε πολλές φορές τα παλιά και μου έλεγε διάφορες ιστορίες εκείνης της εποχής. Η μητέρα μου ήταν ένας πολύ συνεσταλμένος άνθρωπος. Από το θέατρο έφυγε πριν από περίπου 25 χρόνια, πάνω στο απόγειο. Ήθελε να τη θυμούνται όπως παλιά. Το μόνο πικρό είναι ότι τα τελευταία χρόνια έπασχε από άνοια και Πάρκινσον και αυτό την είχε δυσκολέψει πολύ στην επικοινωνία μας».
Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ
Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία της Δευτέρας 23/2

