Χαροπαλεύει εθελοντής που τραυματίστηκε στη φωτιά - Συγκλονίζει ο πατέρας - Gkourou.com Χαροπαλεύει εθελοντής που τραυματίστηκε στη φωτιά - Συγκλονίζει ο πατέρας

Χαροπαλεύει εθελοντής που τραυματίστηκε στη φωτιά - Συγκλονίζει ο πατέρας


 


Συγκλονίζει ο πατέρας δύο εθελοντών πυροσβεστών που νοσηλεύονται στο ΚΑΤ. Ο ένας βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Τρεις εθελοντές πυροσβέστες τραυματίστηκαν απο τη φωτιά στις Αφίδνες τις προηγούμενες ημέρες με τους δύο να νοσηλέυονται στο ΚΑΤ.

Πρόκειται για δύο αδέρφια και όπως είπε ο πατέρας τους Κώστας Μανιάς στην ΕΡΤ, ο ένας χαροπαλεύει στην εντατική με τους γιατρούς να ανησυχούν.

Ο δεύτερος γιος του νοσηλεύεται σε θάλαμο με εγκάυματα και στα δύο του χέρια.

Και οι δύο τραυματίστηκαν αμυνόμενοι, όπως είπε, με άλλους, στο δάσος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Κώστας Μανιάς είπε αρχικά ότι «τα δύο παιδιά μου είναι στο ΚΑΤ, το ένα χαροπαλεύει στην Εντατική και το άλλο στον θάλαμο με εγκαύματα στα χέρια».

Όπως εξήγησε ο πατέρας των δύο αγοριών, τα αδέρφια από τις Αφίδνες πήγαν εθελοντικά στις φωτιές. «Επειδή έχει γίνει κάποια παρεξήγηση τα παιδιά δεν καήκαν στην προσπάθεια να σώσουν τα σπίτια τους αλλά αμυνόμενοι με τόσους άλλους στο δάσος» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του σοβαρότερα τραυματισμένου από τα δύο αδέλφια, ο πατέρας τους είπε ότι «οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί για το παιδί μου που είναι στην εντατική λένε ότι είναι πολύ σοβαρή η κατάστασή του». Στην ερώτηση, δε, αν ανησυχεί απάντησε ότι «ναι, ανησυχώ γιατί όταν ρωτάω τον γιατρό αν κινδυνεύει η ζωή του δεν μου αποκλείει τίποτα».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία της Δευτέρας 23/2

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ