Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Τέλος το "ειδύλλιο" Μαριαλένας – Σάκη μετά τον τελικό του ριάλιτι - Αποκάλυψη! - Gkourou.com Survivor: Τέλος το "ειδύλλιο" Μαριαλένας – Σάκη μετά τον τελικό του ριάλιτι - Αποκάλυψη!

Survivor: Τέλος το "ειδύλλιο" Μαριαλένας – Σάκη μετά τον τελικό του ριάλιτι - Αποκάλυψη!


Διαφήμιση - Advertisement

 


 Να επιβεβαιώνεται μοιάζει η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια του Survivor υποστήριζε πως η κόρη της μετά το τέλος του ριάλιτι δεν πρόκειται να έχει την προσοχή του Σάκη Κατσούλη.

Σε νέες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», απέκλεισε την πιθανότητα να είναι ξανά ζευγάρι με τη Μαριαλένα, τερματίζοντας τις όποιες ελπίδες της.

«Η Μαριαλένα δηλώνει single, όπως κι εγώ γιατί ό,τι βλέπατε ήταν αυτό ακριβώς που ζούσαμε. Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά και οι συνθήκες μας έφεραν πάρα πολύ κοντά. Την αγαπάω, μ’ αγαπάει, το δείξαμε», είπε για την πρώην σύντροφό του, η οποία για χάρη του χώρισε με τον σύντροφο που είχε όταν μπήκε στο παιχνίδι, Γιώργο Λιβάνη.

Όταν, όμως, ρωτήθηκε για πιθανότητα επανασύνδεσης, φρόντισε να… γειώσει τη Μαριαλένα στην πραγματικότητα με τον πιο απότομο τρόπο.

«Προσπάθεια επανασύνδεσης θα είχα κάνει αν ήτανε… Είμαστε δύο άνθρωποι ώριμοι, δεν θα χαθούμε», δήλωσε on camera.

ήρθαμε πολύ κοντά και το δείξαμε. Η αγάπη μας δεν είναι ψεύτικη. Η Μαριαλένα, όπως κι εγώ, δηλώνει single»,

 

Πηγή: dailymedia.com.gr

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement