Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Η απάντηση του Νίκου Μπάρτζη για την αποχώρηση του Τζέιμς από τον ημιτελικό - Gkourou.com Survivor: Η απάντηση του Νίκου Μπάρτζη για την αποχώρηση του Τζέιμς από τον ημιτελικό

Survivor: Η απάντηση του Νίκου Μπάρτζη για την αποχώρηση του Τζέιμς από τον ημιτελικό


Διαφήμιση - Advertisement


 

Κατά την έναρξη του χθεσινού ημιτελικού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως πέντε παίκτες δεν θα παρευρεθούν στον ημιτελικό.

Από τη μεγάλη βραδιά έλειψαν οι: Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς, Περικλής Κονδυλάτος, Νικολέτα Μαυρίδη και Χριστίνα Κεφαλά.

Νικολέτα και Τζέιμς βρέθηκαν -αρχικά- στο Άλσος Βεΐκου, όμως μετά δεν τους είδαμε στο live. Η χορεύτρια μέσα από Instagram story ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως το rapid test στο οποίο υποβληθεί βγήκε θετικό και έτσι χρειάστηκε να αποχωρήσει.

Από την άλλη, δεν μάθαμε το λόγο που αποχώρησε ο «πρίγκιπας», ενώ κατά τη διάρκεια του live ανέβαζε stories με την αγαπημένη του Maxine.

Μετά το τέλος της βραδιάς, όταν ο Νίκος Μπάρτζης ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Τζέιμς, αρκέστηκε να πει: «Κάτι του έτυχε. Δεν έφυγε λόγω κορονοϊού, κάτι του έτυχε, τον πήραν τηλέφωνο και έπρεπε να φύγει. Κάτι σοβαρό του έτυχε και έπρεπε να φύγει».


Διαφήμιση - Advertisement