Διαφήμιση - Advertisement
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το τέλος του Survivor - Gkourou.com Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το τέλος του Survivor

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το τέλος του Survivor


Διαφήμιση - Advertisement

 


Λίγες μέρες μετά τον τελικό του Survivor και τη νίκη του Σάκη Κατσούλη, οι παίκτες που έμειναν μέχρι το τέλος προσαρμόζονται και πάλι στην καθημερινότητά τους.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που έφτασε μία ανάσα από τον τελικό, κερδίζοντας την τρίτη θέση, το απόγευμα της Τετάρτης (7/7) έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας διάφορες φωτογραφίες της από το Survivor και λέγοντας «ευχαριστώ» στον κόσμο για τη στήριξη.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτό που ζω τις τελευταίες ημέρες, η αγάπη του κόσμου είναι πραγματικά μοναδική. Και αυτό είναι που με γεμίζει όσο τίποτα άλλο. Το όμορφο ταξίδι του ???????? έφτασε στο τέλος του...

Οι αγώνες, οι πανηγυρισμοί, η παραλία, οι συμπαίκτες μου... Θα μου λείψουν τα πάντα! Όλοι όσοι πέρασαν από το παιχνίδι μου έμαθαν και κάτι. Ένα μάθημα ζωής για εμένα, μια εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου και στην καρδιά μου για μια ζωή!

Θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο που με έφτασε στην τελική τριάδα. Χωρίς την αγάπη του κόσμου δεν θα τα είχα καταφέρει. Ήταν εκεί να με στηρίξει στις χαρές, στις λύπες, στις γκρίνιες και τα κλάματα μου! Ήμουν ο εαυτός μου από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία. Μέσα στο παιχνίδι πήρα πολλά μαθήματα τα οποία θα τα κρατήσω ως εφόδιο σε όλη την πορεία της ζωής μου, ανακάλυψα πτυχές του εαυτού μου που δεν ήξερα και ξεπέρασα τα όρια μου. Ως τελευταία γυναίκα που παρέμεινε στο παιχνίδι, ελπίζω να έδωσα δύναμη σε πολλές γυναίκες να καταλάβουν τι δύναμη κρύβουν μέσα τους..γιατί μετά από ένα σημείο δεν παίζεις με σώμα αλλά με ψυχή.. Και αν θέλεις κάτι πραγματικά βρίσκεις την δύναμη από μέσα σου!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement