Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Έφτασε η ώρα του ημιτελικού - Όσα θα δούμε σήμερα - Gkourou.com Survivor: Έφτασε η ώρα του ημιτελικού - Όσα θα δούμε σήμερα

Survivor: Έφτασε η ώρα του ημιτελικού - Όσα θα δούμε σήμερα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, Γιώργος Κόρομι και Ηλίας Μπόγδανος μπαίνουν στην "αρένα" του Άλσους στο Γαλάτσι για δύο θέσεις στον τελικό. Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του σημερινού ημιτελικού.

Η ώρα του μεγάλου ημιτελικού έφτασε, καθώς σήμερα, Κυριακή, αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός του Survivor 4 μεταξύ των τεσσάρων φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ 

.Την Κυριακή 4 Ιουλίου και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου τον ημιτελικό και τον τελικό του παιχνιδιού.

Οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κορόμι, που βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα στην Αθήνα (άνθρωποι της παραγωγής του Survivor τους φυγάδευσαν από το αεροδρόμιο, βγάζοντάς τους από την πίσω πόρτα), θα μπουν απόψε στις 21:00 στη μάχη με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Γιώργος Λιανός θα υποδεχτεί τους τέσσερις φιναλίστ που, μετά από πολλούς μήνες, θα έχουν κοντά τους αγαπημένους συγγενείς αλλά και όλους τους παίκτες με τους οποίους συμβίωσαν στον Άγιο Δομίνικο.

Στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές, τις επιτυχίες και τα μεγάλα έπαθλα.

Παράλληλα, οι τραγουδιστές, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλίδης και Τριαντάφυλλος θα καταλάβουν ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος, καθώς θα πάρουν το μικρόφωνο για να τραγουδήσουν.

Τέσσερις παίκτες διεκδικούν τα δύο, πολυπόθητα, εισιτήρια για τον τελικό. Οι δύο παίκτες που στα αγωνίσματα της προηγούμενης εβδομάδας βρέθηκαν στην τρίτη και τέταρτη θέση της κατάταξης τέθηκαν ήδη από την Τετάρτη στη ψηφοφορία του κοινού. Ποιους θα στηρίξουν οι τηλεθεατές περνώντας τους στον τελικό;

Δείτε όλα τα νέα για το Survivor ΕΔΩ και ακολουθήστε την σελίδα Survivor News ΕΔΩ.


Διαφήμιση - Advertisement