Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Χώρισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη (video) - Gkourou.com Survivor: Χώρισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη (video)

Survivor: Χώρισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη (video)


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μετά από 6 μήνες προβολής, το Survivor 2021 έφτασε στο τέλος του, με τον Σάκη Κατσούλη να είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγη ώρα μετά τη νίκη του, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε για τον Σάκη στις κάμερες, αλλά και για τον Γιώργο Λιβάνη, αποκαλύπτοντας πως χώρισαν.

Αμέσως μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε στις κάμερες και απάντησε τόσο για τον Σάκη Κατσούλη, όσο και για τον Γιώργο Λιβάνη. Παράλληλα δήλωσε «single».

«Πήγε στην οικογένεια το έπαθλο. Έκλεισε η φωνή μου από τα συνθήματα για τον Σάκη. Είμαι πολύ συγκινημένη. Ο ένας στήριξε τον άλλον και πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που το πήρε ο Σάκης.

Ποια πρόταση γάμου; Εγώ είμαι single, δεν είμαι σε σχέση. Αυτό που βλέπατε με τον Σάκη στην τηλεόραση, αυτό ήταν. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

Εγώ σίγουρα πρέπει να κάνω μια συζήτηση με τον Γιώργο Λιβάνη. Αυτό. Από εκεί και πέρα τι να σας πω; Εγώ γενικά είμαι ένας άνθρωπος πολύ αυθόρμητος, που ότι νιώθω το λέω. Αυτή είμαι και δε θα αλλάξω για κανέναν. Ήθελα να είμαι στη δυάδα του τελικού. Να ήμουν εγώ και ο Σάκης. Όχι ότι ο Ηλίας δεν το άξιζε.

Η μαμά μου μπορεί να έχει παρεξηγηθεί από τον κόσμο. Ό,τι σκέφτεται το λέει, αλλά εγώ την αγαπώ. Δε μίλησα με τους γονείς του Σάκη, αλλά εννοείται πως θα μιλήσω με τους ανθρώπους. Να χαίρονται τον γιο τους» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε  ΕΔΩ τα νέα της ημέρας που πρέπει να μάθεις.

Διαφήμιση - Advertisement