Διαφήμιση - Advertisement
Ανέστης Βλάχος: Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό - Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του - Gkourou.com Ανέστης Βλάχος: Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό - Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

Ανέστης Βλάχος: Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό - Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του


Διαφήμιση - Advertisement


Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο γιος του, Ηρακλής, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebοok.

«Ο πατέρας μου Ανέστης κλήθηκε να λάβει έναν δύσκολο ρόλο, αυτή τη φορά ρόλο ζωής, βρίσκεται στον Ευαγγελισμό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια του Θεού θα βγει νικητής και θα είναι γρήγορα κοντά στα παιδιά του και στα εγγόνια του. Οι ευχές σας, η αγάπη σας και οι προσευχές σας είναι με βεβαιότητα πολύτιμες. Πατέρα απέδειξε ακόμα μια φορά πόσο δυνατός είσαι» έγραψε.

Παράλληλα, ο γιος του μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN και αποκάλυψε ότι παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση η υγεία του πατέρα του. «Σήμερα, θα έλεγα ότι είναι καλά. Χθες, δεν θα το έλεγα τόσο εύκολα. Κάνει μία σειρά εξετάσεων. Σε λίγες ώρες θα είμαστε σε θέση να έχουμε κάτι πιο ξεκάθαρο. Του έκανε καλό ότι κάποιοι άνθρωποι τον αναγνώρισαν και του έδωσε ένα κίνητρο για να παλέψει περισσότερο. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού θα πάμε καλά. Έχει υποστεί ταλαιπωρίες από προηγούμενα εγκεφαλικά επεισόδια» δήλωσε.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement