Διαφήμιση - Advertisement
Το τηλεφώνημα του Σάκη Κατσούλη στον Γιώργο Λιβάνη - Τι αποκάλυψε η μητέρα της Μαριαλένας - Gkourou.com Το τηλεφώνημα του Σάκη Κατσούλη στον Γιώργο Λιβάνη - Τι αποκάλυψε η μητέρα της Μαριαλένας

Το τηλεφώνημα του Σάκη Κατσούλη στον Γιώργο Λιβάνη - Τι αποκάλυψε η μητέρα της Μαριαλένας


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το πρώην ζευγάρι, που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο για το φετινό Survivor, κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού με την πλειοψηφία να τους θέλει ξανά μαζί. Ωστόσο η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έχει άλλη άποψη για τον Σάκη Κατσούλη την οποία και επαναλαμβάνει συνεχώς δημόσια.

Η κ. Γεωργία Χαραλαμποπούλου, μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1, δήλωσε πολύ ευτυχισμένη που η κόρη της επέστρεψε και ξεκαθάρισε πως η Μαριαλένα δεν είναι μαζί με τον Σάκη. "Αυτή η αγάπη δεν ήταν ερωτική" της είπε η κόρη της, σύμφωνα με όσα υποστήριξε.

 Επιπλέον αποκάλυψε πως ο Σάκης Κατσούλης, πριν μπει στο Survivor πήρε τηλέφωνο τον σύντροφο της Μαριαλένας, Γιώργο Λιβάνη, προκειμένου να τον ρωτήσει αν θέλει να πει κάτι στη Μαριαλένα. Η κυρία Γεωργία δεν έκρυψε την ενόχλησή της για αυτό το τηλεφώνημα λέγοντας "αυτά δεν είναι αντρίκια πράγματα". Τέλος ανέφερε πως η κόρη της δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη με τον Γιώργο Λιβάνη.

Survivor Τελικός Spoiler: Αυτόν «βγάζουν» νικητή


Διαφήμιση - Advertisement