Διαφήμιση - Advertisement
Θρίλερ στο Ηράκλειο - Αγνοείται ο 18χρονος που κατήγγειλε βιασμό και κακοποίηση - Gkourou.com Θρίλερ στο Ηράκλειο - Αγνοείται ο 18χρονος που κατήγγειλε βιασμό και κακοποίηση

Θρίλερ στο Ηράκλειο - Αγνοείται ο 18χρονος που κατήγγειλε βιασμό και κακοποίηση


Διαφήμιση - Advertisement

 


Συγκλονιστική τροπή παίρνει η υπόθεση της σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης του 18χρονου με νοητική υστέρηση στην Κρήτη. Ο πατέρας του αλλά και ο 66χρονος που κατηγορείται ότι τον βίασε προφυλακίστηκαν μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Στη συνέχεια κατατέθηκε αίτημα από συγγενή του 18χρονου να αναλάβει την προσωρινή του κηδεμονία, ωστόσο ο νεαρός δεν εμφανίστηκε στα δικαστήρια.

«Σήμερα αναζητήθηκε από την αστυνομία και το παιδί είναι εξαφανισμένο», ανέφερε ο δικηγόρος του συγγενή του 18χρονου, Ιωάννης Ντερμανάκης.

Ο κ. Ντερμανάκης κατέθεσε σήμερα αίτημα εκ μέρους θείου του 18χρονου, προκειμένου να αφαιρεθεί η κηδεμονία από τον πατέρα και να δοθεί στον εντολέα του. Ο ίδιος τόνισε ότι η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται σύντομα, ωστόσο δήλωσε πως «προκύπτει ωστόσο ένα θέμα, πιστεύω όχι τυχαίο, ότι θα πρέπει να βρεθεί και να παρουσιαστεί ενώπιον της προέδρου ο μικρός Γιαννάκης που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και ταλαιπωρείται ακόμα». Τέλος ξεκαθάρισε πως ο μόνος που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του παιδιού είναι ο εντολέας του.

ΠΗΓΗ: Creta24.gr

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement