Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Τουρκίας - Gkourou.com Survivor: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Τουρκίας

Survivor: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Τουρκίας


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ποιος αναδείχτηκε νικητής του τουρκικού Survivor. Οι ελληνοτουρκικές στιγμές που ξεχώρισαν στα κοινά επεισόδια των δύο χωρών.

Μόλις μία βδομάδα μακριά από τον μεγάλο τελικό του ελληνικού Survivor, πραγματοποιήθηκε ο τελικός του τουρκικού ριάλιτι επιβίωσης.

Ο γνωστός στο ελληνικό κοινό Αντζούν Ιλιτζαλί υποδέχτηκε τους δύο φιναλίστ σε υπαίθριο χώρο που είχε στηθεί στο λιμάνι του Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη. Οι δύο φιναλίστ που διεκδικούσαν το μεγάλο έπαθλο ήταν ο Ismail Balaban και ο Yiğit Poyraz.

Στους φετινούς κύκλους του ριάλιτι σε Ελλάδα και Τουρκία δεν ήταν λίγες οι φορές που οι παίκτες των δύο χωρών ήρθαν κοντά, χόρεψαν παρέα και έπαιξαν σε μικτά αγωνίσματα.

Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε όταν οι Έλληνες παίκτες γνώρισαν τους παίκτες του Survivor της Τουρκίας. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι είχε συστήσει όλους τους Τούρκους παίκτες στους Έλληνες, τονίζοντας ότι τα δύο έθνη δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και πως είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν.

Όσον αφορά τον νικητή του φετινού τουρκικού κύκλου, που αναδείχτηκε ζωντανά μετά από ψηφοφορία του κοινού, το έπαθλο κέρδισε ο İsmail Balaban, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους Έλληνες παίκτες.

 Δείτε σε λιγο ΕΔΩ τις πρώτες πληροφορίες για τους αγώνες κατάταξης


Διαφήμιση - Advertisement