Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Χαμός στα social με το live του Ατζούν – Έλειπε η Μαριαλένα από την πεντάδα - Gkourou.com Survivor: Χαμός στα social με το live του Ατζούν – Έλειπε η Μαριαλένα από την πεντάδα

Survivor: Χαμός στα social με το live του Ατζούν – Έλειπε η Μαριαλένα από την πεντάδα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο επεισόδιο της Τετάρτης (23/6) παρακολουθήσαμε το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας για φέτος, με τον Σάκη Κατσούλη να κερδίζει το κολιέ, να βγαίνει αυτομάτως από τον τάκο και η τριάδα των υποψηφίων να είναι οι: Μαριαλένα, Ασημακόπουλος και Κόρο.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι θέλησε να γιορτάσει με έναν διαφορετικό τρόπο τις τελευταίες στιγμές του Survivor για φέτος, κάνοντας ένα live στο Instagram, το οποίος όμως προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Σε αυτό βρίσκονταν όλοι οι παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα Survivor του Μεξικού, της Ελλάδας, της Τουρκίας και της Ρουμανίας, οι οποίοι χόρευαν και διασκέδαζαν. Στο live βίντεο όμως έλλειπε η Μαριαλένα και αυτό προκάλεσε πολλά ερωτηματικά σε όσους το παρακολούθησαν, καθώς ο Τούρκος παραγωγός ξεκίνησε το live λίγο πριν τη ψηφοφορία, με την παίκτρια της μπλε ομάδας να λείπει.


Διαφήμιση - Advertisement