Διαφήμιση - Advertisement
Άγριες Μέλισσες: Απίστευτο spoiler για την επόμενη σεζόν - Gkourou.com Άγριες Μέλισσες: Απίστευτο spoiler για την επόμενη σεζόν

Άγριες Μέλισσες: Απίστευτο spoiler για την επόμενη σεζόν


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πριν από λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκε η δεύτερη σεζόν από τις «Άγριες Μέλισσες» και όλοι οι συντελεστές της σειράς ετοιμάζονται πυρετωδώς για την τρίτη σεζόν.

Η επόμενη μέρα βρίσκει όλους τους ήρωες με πληγές. Μία νέα… ζωή ανοίγεται μπροστά τους. Κάποιοι πρωταγωνιστές μένουν στο Διαφάνι και παλεύουν να στήσουν τη ζωή τους από την αρχή, κάποιοι άλλοι μετακομίζουν στην Λάρισα, ενώ ένα από τα ζευγάρια θα βρεθεί στη Λέρο, λόγω πολιτικών φρονημάτων.

Η πρώτη εμφάνιση του Αιμίλιου Χειλάκη στις «Άγριες Μέλισσες» έγινε στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν ακροδεξιό άνδρα με πολλά μυστικά.

Ερμηνεύει τον ρόλο του σκληρού Ακύλα Μεγαρίτη, που είναι ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης των Αβάντων. Την αρχηγία των Αβάντων έχει αναλάβει ο αδελφός του, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Αλέξης ήταν βοηθός εισαγγελέα στη δίκη του Ακύλα, ενώ είχε βοηθήσει στη σύλληψή του και να οδηγηθεί στη φυλακή. Τώρα, όμως, εκείνος αποφυλακίζεται και επιστρέφει στο Διαφάνι, έτοιμος να προκαλέσει μεγάλο κακό στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Από την άλλη, η Ασημίνα σκοπεύει να γίνει μέλος αντιστασιακής οργάνωσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Θα υπάρχει ένα χρονικό άλμα στην έναρξη του τρίτου κύκλου. Θα βρεθούμε λίγο πριν την 21η Απριλίου και την έναρξη της Χούντας. Μια «Άγρια Μέλισσα» μπαίνει στην αντίσταση κατά της Χούντας, η οποία θα βάλει την ζωή της σε κίνδυνο» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.


Διαφήμιση - Advertisement