ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Γλυκά Νερά: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 


Συντετριμμένοι είναι οι γονείς της Καρολάιν από τη δολοφονία της κόρης τους από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον άνθρωπο που θεωρούσαν επίσης παιδί τους.

Ο πατέρας της 22χρονης κοπέλας μίλησε σε δημοσιογράφο της Βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, που βρίσκεται στην Αλόννησο από την πρώτη στιγμή.

Όπως τόνισε, αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για τον ίδιο και για τη μητέρα της Καρολάιν έχει το εγγόνι τους, η μικρή Λυδία. Αυτός και η σύζυγός του υπόσχονται η μικρή Λυδία να μεγαλώσει με όλα τα πλεονεκτήματα που οι ίδιοι μπορούν να της παρέχουν, αλλά και με τις καλύτερες δυνατές μνήμες για τη μητέρα της.

«Τόσο εγώ όσο και η Susan θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε, και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα» λέει χαρακτηριστικά o David Crouch.

O 78χρονος David Crouch και η σύζυγος του, Susan, ήταν πολύ περήφανοι για την κόρη τους Καρολάιν. "Η Καρολάιν γεννήθηκε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 2001, αλλά ήταν Βρετανή πολίτης. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο για να τη συστήσουμε στους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν και εμένα τον Μάιο του 2003", θυμάται ο David Crouch. Αναφέρει ότι η κόρη του είχε πολύ καλές επιδόσεις στο σχολείο και ότι επανειλημμένα επιλεγόταν ως «σημαιοφόρος σε παρελάσεις εθνικών εορτών».