Διαφήμιση - Advertisement
«Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της» - «Παγώνει το αίμα» η προανακριτική απολογία του πιλότου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Gkourou.com «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της» - «Παγώνει το αίμα» η προανακριτική απολογία του πιλότου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

«Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της» - «Παγώνει το αίμα» η προανακριτική απολογία του πιλότου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μετά την ομολογία, έρχεται στο «φως» και η απολογία, για την ώρα σε προανακριτικό επίπεδο. Και τα όσα λέει ο 32χρονος πιλότος, που δολοφόνησε την 20χρονη Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, προκαλούν σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, σε αυτήν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μια μεγάλη συγγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται. Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική».

Ο 32χρονος υποστήριξε ότι υπήρξε καυγάς με τη σύζυγο και εκείνη του είπε: «”Όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω” και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Κάρολαϊν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει.

Τιναζόταν, το πρόσωπό της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Κάρολαϊν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα.

Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την κούναγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί» ανέφερε μεταξύ άλλων στην προανακριτική του απολογία στους αστυνομικούς.

«Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ότι έκανα μετά το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της», καταλήγει.


Διαφήμιση - Advertisement