Διαφήμιση - Advertisement
«Το Καφέ της Xαράς» έριξε αυλαία – Η τελευταία συγκινητική σκηνή της σειράς του ΑΝΤ1 - Gkourou.com «Το Καφέ της Xαράς» έριξε αυλαία – Η τελευταία συγκινητική σκηνή της σειράς του ΑΝΤ1

«Το Καφέ της Xαράς» έριξε αυλαία – Η τελευταία συγκινητική σκηνή της σειράς του ΑΝΤ1


Διαφήμιση - Advertisement

 


Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης 6 Μαϊου «Το Καφέ της Xαράς».

Η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Το Καφέ της Χαράς», η σειρά που έγραψε ιστορία στον τηλεοπτικό αέρα με το χιούμορ και τη φαντασία της, ρίχνει αυλαία.

Η ευρηματική πένα του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά γέννησε ήρωες που άντεξαν στον χρόνο και χάρισαν απολαυστικές στιγμές και ατάκες.

Το Κολοκοτρωνίτσι και οι τρομεροί κάτοικοί του μπήκαν στο σπίτι μας, για πρώτη φορά, το 2003 και μέσα από την καθημερινότητά τους, μας διηγήθηκαν απίστευτες, μαγικές ιστορίες.

Μας κέρασαν τον πιο αυθεντικό και διαχρονικό καφέ, μας χάρισαν γέλιο, αλλά και συγκίνηση.

Τώρα,  ήρθε η στιγμή να τους αποχαιρετήσουμε…

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε πως ο Περίανδρος και η Χαρά έχουν αποδεχτεί τον γάμο των παιδιών τους, λέγοντας ότι αυτοί θα μείνουν απλά συμπέθεροι δίνοντας τόπο στα νιάτα. Ο Όθων, παράλληλα, τα βρήκε με την Άντζυ. Από την άλλη η Αρετή έφυγε για μία θέση σε ένα νοσοκομείο στην Αθήνα και ο Δημήτριος κατέφυγε σε μοναστήρι.

Έξι μήνες μετά, η Βάλια είναι έγκυος, ενώ ο Θόδωρος έχει χωρίσει με τη Ρόδη. Παράλληλα, η υπόθεση του εμπρησμού του Καφέ βγήκε στην επιφάνεια ξανά και αποδείχθηκε πως πίσω από αυτή ήταν τελικά η Τασία.

To «Καφέ της Χαράς» τελείωσε με διπλή εγκυμοσύνη, αφού στην τελευταία σκηνή η Χαρά ανακοινώνει στον Περίανδρο, ότι είναι  τεσσάρων μηνών έγκυος στο παιδί τους, και το παιδί τους θα είναι έξι μήνες μικρότερο από το εγγόνι τους.

Φυσικά ο Δήμαρχος παθαίνει σοκ, προτείνει να παντρευτούν, όμως η Χαρά του λέει ότι αυτό δε γίνεται λόγω του γάμου των παιδιών τους. Οπότε το «τάξη και ηθική» που πρέσβευε θα γίνει «Σόδομα και Γόμορα», αφού θα έχει παράνομη σχέση και εξώγαμο παιδί!

Δείτε όλα τα νέα της ημέρας ΕΔΩ

Ακολουθησέ μας στην σελίδα Survivor News στο Facebook για να μαθαίνεις πρώτος τα spoiler.


Διαφήμιση - Advertisement