Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler: Αυτοί οι δύο «κλειδώνουν» θέση στην τελική τετράδα! - Gkourou.com Survivor Spoiler: Αυτοί οι δύο «κλειδώνουν» θέση στην τελική τετράδα!

Survivor Spoiler: Αυτοί οι δύο «κλειδώνουν» θέση στην τελική τετράδα!


Διαφήμιση - Advertisement

 

Ντάφυ και Τζέιμς δύσκολα δεν θα βρίσκονται στην τελική τετράδα.

Από τους 11 που έχουν απομείνει και σε μια πρώτη προσέγγιση να δούμε ποιοι είναι αυτοί που θα μπούν στην τελική 10άδα ή 8άδα του Survivor, αλλά και ποια κατάταξη θα έχουν στη μεγάλη ψηφοφορία, ο Τριαντάφυλλος είναι αυτός που εξακολουθεί να εντυπωσιάζει.

Στη διαδικτυακή ψηφοφορία του QuizChef.gr που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021, ο Τριαντάφυλλος κάνει επίδειξη ισχύος και όχι μόνο «κλείνει» θέση στην τελική τετράδα, αλλά μέχρι στιγμής έχει εδραιωθεί στην κορυφή, συγκεντρώνοντας το 37% των ψήφων.

Στη δεύτερη θέση ο Τζέιμς Καφετζής με 27%, τρίτος ο Νίκος Μπάρτζης με 14% και τέταρτος (κι εδώ είναι μια σχετική έκπληξη) ο Ηλίας Μπόγδανος με 10%, ο οποίος μάλιστα απειλείται από τον Σάκη Κατσούλη που τον ακολουθεί με 6%.

 Την οκτάδα συμπληρώνουν τα τρία κορίτσια, Μαριαλένα, Νικολέτα και Καρολίνα, αλλά με ελάχιστες θετικές ψήφους.


 Περίπου τα ίδια αποτελέσματα έχει και η δική μας δημοσκόπηση στο Survivor News.



Αυτό σημαίνει πως αν το τηλεοπτικό κοινό ακολουθήσει στη μεγάλη ψηφοφορία μια τέτοια προσέγγιση, Τριαντάφυλλος, Καφετζής, Μπάρτζης και Μπόγδανος ή Σακης θα πάνε... καρφί στην ημιτελική φάση.

Δείτε   ΕΔΩ ποιά ομάδα κερδίζει την Κυριακή

Ακολουθησέ μας στην σελίδα Survivor News στο Facebook για να μαθαίνεις πρώτος τα spoiler.


Διαφήμιση - Advertisement